Wednesday, January 7, 2015

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ!!!


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΧΗ":

"O αστυνομικός είναι σωριασμένος στο πεζοδρόμιο χτυπημένος απο τις σφαίρες των μασκοφόρων και ενώ σηκώνει τα χέρια...ο κουκουλοφόρος τον εκτελεί εν ψυχρώ!

Αξιωματούχοι της Αστυνομίας του Παρισιού επιβεβαίωσαν επίσης στην εφημερίδα Liberation ότι οι δράστες ήταν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στην είσοδο των γραφείων της σατιρικής εφημερίδας, στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού, φωνάζοντας «Αλάχου Ακμπαρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος). «Ανοιξαν πυρ προς όλους. Ηταν πραγματικά σφαγή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής Αστυνομίας Ροκό Κοντεντό." 

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ", ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ".

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΣΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΛΙΔΗΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΝΙΤΗ ΟΙΝΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΧΑΜΕΤΤΗ ΕΙΝΑΙ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ"!

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!!!

No comments:

Post a Comment