Wednesday, December 17, 2014

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ; ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ;


ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒ. ΣΥΡΟΥ; ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Τελικά ξεκαθαρίζει η εικόνα για τα γεγονότα στην Τήνο.

Τέτοιο το θράσος των δημοτικών συμβούλων του νησιού και των παπικών τους συμμάχων ώστε θεωρούν άξιο άγριας αποδοκιμασίας τον Σεβ. Σύρου κ. Δωρόθεο επειδή θα έχει ψήφο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Ιδρύματος της Ευαγγελίστριας Τήνου.!!!

Τέτοια αυθάδεια.!!! Οι αιρετικοί Παπικοί της Τήνου μπορούν να έχουν λόγο στη διαχείριση του ορθόδοξου προσκυνήματος. Οχι όμως ο οικείος ορθόδοξος ιεράρχης!!!

Και κοντά στην προπέτεια του κ. δημάρχου, που ενορχήστρωσε την αποδοκιμασία σε βάρος του Σεβ. Σύρου, και την προπέτεια του Δημοτικού Συμβουλίου που αυθαδιάζει προς τη Σύνοδο και μιλά για προσπάθεια δημιουργίας Μπέλφαστ στην Τήνο επειδή τους υπεδείχθη ότι οι Παπικοί δεν μπορούν να διαχειρίζονται ορθόδοξο προσκύνημα, προσετέθη και η φωνή του εκλαμπρότατου Παπικού “Αρχιεπισκόπου” Νάξου Νικολάου.!!!

Και τι προτείνει; Παριστάνει τον επιδιαιτητή της διαφοράς και νουθετεί ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μετά τις εορτές με τρόπο ώστε οι Παπικοί να μην αποκλειστούν από τη διαχείριση ορθόδοξου προσκυνήματος.!!!

Οτι ο δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο έχουν άδικο ούτε που συζητείται. Αυτό δα έλειπε! Οι αιρετικοί να έχουν λόγο σε ορθόδοξο προσκύνημα και να απαγορεύεται στον ορθόδοξο Μητροπολίτη στον οποίο υπάγεται το Ιδρυμα να έχει έστω και δικαίωμα ψήφου στο Διοικητικό Συμβούλιο!!!

Ελπίζουμε ότι τώρα ο Σεβ. Σύρου κατανοεί τις αντιδράσεις των πιστών για τις συνεχείς συμπροσευχές και κοινές ποιμαντικές παραστάσεις του με τους αιρετικούς Παπικούς των Κυκλάδων.

Ορίστε με ποια αυθάδεια μιλούν οι Παπικοί, και με ποιο τρόπο παρεμβαίνει δήθεν πυροσβεστικά -στην πραγματικότητα όμως για να πατρονάρει τις εξελίξεις- ο αντιπαθέστατος Παπικός “Αρχιεπίσκοπος” Νάξου Νικόλαος ώστε να συνεχίσουν οι Παπικοί να έχουν λόγο στη διαχείριση ενός ορθόδοξου προσκυνήματος.!!!

Σε τι ωφέλησαν οι κοινές παραστάσεις σας με τους αιρετικούς Παπικούς, Σεβασμιότατε Σύρου;

Απλά εμπέδωσαν τον “λαικό οικουμενισμό”! 

Και τώρα; 

Οι ανεπρόκοποι του δημοτικού συμβουλίου συμμαχούν εναντίον σας με τους Παπικούς υπό τις ευλογίες του Παπικού “Αρχιεπισκόπου.”

Να ελπίσουμε ότι -έστω και τώρα- καταλάβατε ότι η ουνιτική ποιμαντορία σας πρέπει να τερματιστεί αμέσως; Ή μήπως θα μας εξαναγκάσετε και φέτος να γίνουμε μάρτυρες νέων οικουμενιστικών σας ασχημιών με συμπροσευχές και με κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με τους Παπικούς “επισκόπους” με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων;

No comments:

Post a Comment