Thursday, November 6, 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ





ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Σημειώνει ο έγκυρος αναλυτής κ. Γ. Παπαθανασόπουλος:

“Όλοι οι μέχρι σήμερα Πάπες και αυτοί που πρόσφατα, με απόφαση του ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκου, αναδείχθηκαν «άγιοι» της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, αγωνίστηκαν και ο σημερινός συνεχίζει να προσπαθεί, να μετατρέψουν τους Ορθοδόξους σε «Βησσαρίωνες». Και αν δεν τους κάνουν λατινόφρονες και λατινόψυχους, όπως έγιναν οι Πολωνοί, τουλάχιστον να τους μετατρέψουν σε ουνίτες, διατηρώντας τον τύπο στην αμφίεση και στη λειτουργική τους ζωή, αλλά στην ουσία να προσκυνούν τον Πάπα και να τον αναγνωρίζουν «ως ηγεμόνα τους, ως υπέρτατο αρχιερέα (pontifex maximus) της παγκόσμιας Εκκλησίας και ως διάδοχο του πρίγκηπα των Αποστόλων». Το ίδιο ισχύει και για τους ουνίτες «αγίους», που βραβεύθηκαν, επειδή όλοι τους  εργάσθηκαν  με κάθε μέσο να υποτάξουν τους Ορθοδόξους στον Πάπα”.

Αυτός είναι ακριβώς ο αμετακίνητος στόχος των Παπικών. Και εδώ που τα λέμε δεν έχουμε εξουσία να εμποδίσουμε τον Πάπα να σκέφτεται και να ενεργεί όπως θέλει.

Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε -και πρέπει ανυπερθέτως να κάνουμε- είναι να διαφωτίζουμε συνεχώς τους πιστούς για τα καταχθόνια σχέδια του Βατικανού. 

Γι’ αυτό ο κ. Γ. Παπαθανασόπουλος είναι άξιος κάθε επαίνου επειδή γράφει συνεχώς κατοχυρωμένα άρθρα που αποδεικνύουν την παπική δολιότητα και καταγγέλλει όσους εκ των Ορθοδόξων γίνονται επιγνώστως ή ανεπιγνώστως όργανά του.

No comments:

Post a Comment