Sunday, October 12, 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Το μόνο ευχάριστο γεγονός στα πολιτικά μας πράγματα είναι οι εκάστοτε ευτράπελες δηλώσεις του τέως Πρόεδρου κ. Χριστόφια -γνωστού στον Ελληνισμό της Κύπρου ως “Καταστρόφια”-, ο οποίος ευκαίρως-ακαίρως, -κυρίως ακαίρως- μας διασκεδάζει με τις μπαρούφες που αμολά. 

Οι συνεχείς δηλώσεις του θα ήταν πηγή ασυγκράτητου γέλιου για τη φαιδρότητα που τις χαρακτηρίζει. Πλην όμως ως γνήσιο Εδονόπουλο (τουτέστιν μέλος της νεολαίας του ΑΚΕΛ) κατατρύχεται από νεοκυπριακά μισελληνικά σύνδρομα και κατορθώνει να κάνει και τους πιο υπομονετικούς να εξοργιστούν μαζί του. 

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Κυπριακής Δημοκρατίας επετεύχθη από τον ίδιο -κοκορεύεται ο κ. Χριστόφιας μας- με την διακρίνουσα αυτόν απαράμιλλη Ακελική ταπείνωση.

Και σε τι συνίσταται αυτή παρακαλώ; 

Σε τι άλλο; Στη συμφωνία του με τον σύντροφο Ταλάτ όταν παρέδωσε τα πάντα στους Τούρκους εν αγνοία και διαφωνία όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου εκτός φυσικά από το ΑΚΕΛ και τους δορυφόρους του.

Κατηγορεί μάλιστα τον σημερινό Πρόεδρο -τέτοια αντιπολίτευση θέλει ο κ. Αναστασιάδης να του κάνουν!- επειδή εγκατέλειψε την προδοτική αυτή συμφωνία του με τον Ταλάτ και κινείται σε άλλες παραμέτρους μακριά από την πολυδιάστατη εξωτερική του πολιτική όταν ο Μέττερνιχ της Κύπρου κινούσε τα νήματα στη Μέση Ανατολή και στη διεθνή σκακιέρα και εξανάγκασε το Ισραήλ, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Ευρωπαική Ενωση να στριμώξουν και να ταπεινώσουν την Τουρκία.!!!

Wow!!! 

Βοναπάρτη μου εσύ!!!

Ινταν γυιον έκαμεν η μάνα σου η Αννού!!!

Αραγε αξίζει τον κόπο να κλάψει ή να γελάσει κανείς με τις δηλώσεις του κ. “Καταστρόφια”, που η διακυβέρνηση του -κατά γενική ομολογία- θεωρείται από κάθε σοβαρό άνθρωπο ως ο τρίτος Αττίλας -οικονομικός αυτή τη φορά- που γονάτισε κυριολεκτικά την Κύπρο; 

Νομίζω ότι για να είμαστε δίκαιοι με τον κ. Χριστόφια πρέπει να του αναγνωρίσουμε την ικανότητα να μας κάνει να γελούμε όταν μιλά σοβαρά και να κλαίμε όταν αστειεύεται.

Ε λίγο το έχετε;

Το μόνο που χρειάζεται να διερευνήσω είναι αν οι μισελληνικές δηλώσεις του κ. Χριστόφια είναι καρπός κάποιας διεθνούς συνωμοσίας που εξύφαναν στα παρασκήνια της λέσχης Μπίντελμπεργκ οι “σκοτεινές δυνάμεις” με τους προσκόπους, το ΚΙΣ και τον διεθνή Σιωνισμό, αλλά αυτό μπορώ άνετα να το διακριβώσω αν ρωτήσω τον φίλο μου τον Γιάννη τον συνωμοσιολόγο της Αστορίας, που κατέχει αυτά τα θέματα όσοι ελάχιστοι.

Ας λέγω ότι θέλω! Καλά να είναι οι άνθρωποι! Ολο μαύρες ειδήσεις ακούμε από κάθε γωνιά της υδρογείου. Αν δεν είχαμε τον κ. Χριστόφια και τους συνωμοσιολόγους να μας διασκεδάζουν θα χάναμε τα λογικά μας.

No comments:

Post a Comment