Friday, September 5, 2014

Η ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ



Η ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε, στη Romfea.gr, την ακόλουθη είδηση:

“Ισλαμιστές της "Μπόκο Χαράμ" έκοψαν τον λαιμό τριών Καθολικών.

Τον λαιμό τριών Καθολικών έκοψαν Ισλαμιστές της "Μπόκο Χαράμ" σε Καθολική Εκκλησία σε χωριό του Καμερούν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι τακτική των Τζιχαντιστών έχει αλλάξει.

Κανονικά έπρεπε να είχαν απαγάγει τους Χριστιανούς και να ζητήσουν λύτρα η να τους πουλήσουν, ενώ τώρα τους σκοτώνουν αμέσως.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ χιλιάδες Καμερουνέζοι έχουν φύγει από τα σπίτια τους, για να αποφύγουν τις επιθέσεις των Τζιχαντιστών.”

Η είδηση είναι η καλύτερη συμπληρωματική πληροφορία για την αμέσως προηγούμενη μας ανάρτηση για την Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου ότι δήθεν ο σκοπός όλων των θρησκειών είναι η αγάπη.

Η Μπόκο Χάραμ μας βοηθά -με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο- να προσγειωθούμε και να σταματήσουμε να εκτιθέμεθα με τη διατύπωση απαράραδεκτων, αθεολόγητων και ανιστόρητων θέσεων.

Το Ισλάμ προάγει, ενθαρρύνει και  επιβραβεύει το μίσος. Σύμφωνα με το "Ιερόν Κοράνιον" ο κόσμος είναι χωρισμένος σε δύο στρατόπεδα: Στο στρατόπεδο του Ισλάμ και στο στρατόπεδο του πολέμου.

Συνιστά πραγματική πρόκληση να ακούς νοήμονες ανθρώπους -και μάλιστα της Εκκλησίας- να μιλούν για τον δήθεν φιλειρηνικό χαρακτήρα του Ισλάμ που πρέπει να αναδείξουμε με τους κυριολεκτικά φαιδρούς Διαθρησκειακούς διαλόγους.

Αν υπάρχουν εθελότυφλοι που νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν την Ιστορία επειδή “έτσι τους κάπνισε” -κατά τη λαική έκφραση-, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουν ότι πείθουν τους -χωρίς παρωπίδες- εχέφρονες συνανθρώπους τους.

Αλλο το πώς θα θέλαμε όλοι να είναι και άλλο ποιο στην πραγματικότητα είναι το Ισλάμ.

Αλλά μη στενοχωρείστε! Σε λίγους μήνες ο κ. Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός και οι προοδευτικές δυνάμεις θα νομιμοποιήσουν όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για να ζήσουμε στο πετσί μας τον φιλειρηνικό χαρακτήρα του Ισλάμ.!!!

No comments:

Post a Comment