Monday, September 8, 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Επιτέλους! Κάποιος λέγει την αλήθεια για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Πολλοί προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το πρόβλημα εστιάζεται στο Εβραικό λόμπι. Αλλοι ότι κινδυνεύουμε από τους ακτιβιστές των εκτρώσεων και του ομοφυλοφυλικού κινήματος. Η αλήθεια είναι ότι όντως το Εβραικό λόμπι και η Ευρωπαική Ενωση μας πιέζουν να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Αλήθεια επίσης είναι ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι ακτιβιστές των εκτρώσεων και του ομοφυλοφιλικού κινήματος να εκμεταλλευτούν τις διατάξεις του νέου νόμου και να σύρουν στα δικαστήρια τους λειτουργούς του Υψίστου απλά και μόνον επειδή θα διδάσκουν το Ευαγγέλιο.

Ο πραγματικός όμως κίνδυνος που θα προκύψει από τον αντιρατσιστικό νόμο είναι από τους μουσουλμάνους οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν τις διατάξεις του νόμου για να γκετοποιήσουν ολόκληρες συνοικίες και να επιβάλουν σ’ αυτές άτυπα το νόμο της σαρίας και μια δικτατορία αστυνόμευσης της ελευθερίας του λόγου, όπως έκαναν οι Ισλαμοφασίστες στην πράξη στη Γαλλία, στη Μ. Βρετανία ακόμη και στις Σκανδιναβικές χώρες.

Καταρχήν να συγχαρούμε θερμά και υικά τον Σεβ. Κορίνθου για την θαρραλέα και ορθή αντιμετώπιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Να μας επιτρέψει δύο μόνο παρατηρήσεις.

Κάποιος πρέπει να βάλει στη θέση του τον ορκισμένο οικουμενιστή Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Σαββάτο, Σεβασμιότατε Κορίνθου, επειδή επιτέθηκε με τόση βαναυσότητα εναντίον όσων ιεραρχών εξέφρασαν επιφυλάξεις για το νομοσχέδιο. Πριν παραλάβουμε τους εκτός Εκκλησίας και τους αλλόθρησκους και τους άθεους νομίζω ότι πρέπει να τακτοποιήσουμε τα του οίκου μας. Δεν είναι δυνατόν να προπηλακίζονται ιεράρχες από συνεπίσκοπό τους επειδή υπερασπίζονται την αλήθεια του Ευαγγελίου.

Ο Σεβ. Πειραιώς που ήταν μεταξύ άλλων ιεραρχών θύμα της κριτικής του Σεβ. Μεσσηνίας δυστυχώς κάλυψε έντεχνα προς πολύ μεγάλο σκανδαλισμό μας τον ανεκδιήγητο κ. Σαββάτο.

Με μεγάλη επίσης ικανοποίηση σας ακούσαμε -στο βίντεο που προτάσσεται της ανάρτησης- να συγυρίζετε τους αντίχριστους του “συνωστισμού”, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα είναι κυβέρνηση. 

Αυτοί οι δύο θα εκμεταλλευτούν στην πραγματικότητα το νέο νόμο για να στερήσουν την ελευθερία του λόγου από την Εκκλησία και από την ελληνική κοινωνία. Οι Ισλαμοφασίστες και οι άθεοι που θέλουν να αποκόψουν την πατρίδα μας από τον ομφάλιο λώρο της την Ορθόδοξη Εκκλησία.

No comments:

Post a Comment