Wednesday, August 13, 2014

Ο “ΝΕΩΚΟΡΟΣ” ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ


Ο “ΝΕΩΚΟΡΟΣ” ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
======

Εκτός από “ελβετοφρουρικός”, “ταυρομαχικός” και “πεμπτολεωφορίτης”, ο προσφιλής μας “Νεωκόρος” είναι και πονηρούλης.

Πρόσφατα έγραψε άρθρο “Η μάχη των Γρεβενών σε DVD”, στη Romfea.gr, -το οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε λόγω της έκτασής του να αναδημοσιεύσουμε-, στο οποίο με το γνωστό του αμίμητο “νεωκορικό” ύφος, απειλεί έμμεσα τον Σεβ. Θεσσαλονίκης ότι κινδυνεύει να χάσει την προώθηση του π. Δαβίδ Τζουμάκα στη Μητρόπολη Γρεβενών, εξαιτίας της παρέμβασης του Σεβ. Φθιώτιδος που θέλει να προωθήσει δικό του υποψήφιο.

Με τα γνωστά του αστειάκια απειλεί και εκβιάζει ουσιαστικά έμμεσα τον Σεβ. Θεσσαλονίκης να μην αντισταθεί στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών διαφορετικά η εκλογή του υποψηφίου του θα ναυαγήσει.

Δυστυχώς ο Σεβ. Θεσσαλονίκης έχει μείνει σχεδόν μόνος να αντιπαλαίσει με όλες τις αρχές και εξουσίες του πολυπολιτισμού που επιδιώκουν με νύχια και με δόντια την μετατροπή της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης σε θρησκειολογική.

Θα παρακαλέσουμε θερμά τον Σεβ. Φθιώτιδος να επανεξετάσει τη στάση του για τις επικείμενες εκλογές στη Μητρόπολη Γρεβενών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, ως πνευματικός και παραδοσιακός ιεράρχης που είναι, δεν θα θελήσει να γίνει υποχείριο των πολυπολιτισμικών νεωτεριστών και Οικουμενιστών.

Ας μην κηλιδώσει την διακονία του με έγκλημα τόσο μεγάλου μεγέθους.

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλους μας αν ιεραρχήσει τις προτεραιότητές του κατά Θεόν. 

No comments:

Post a Comment