Monday, July 7, 2014

GOOD NEWS AFTER ALL ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!



GOOD NEWS AFTER ALL ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=========

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας” την εξής συνταρακτική είδηση:

“Πρέπει, λοιπόν, να διακόψουμε την τακτική μας διαδικτυακή επικοινωνία μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο”.

Πω! Πω! Μη! Μη για το Θεό! Μη μας το κάνετε αυτό Σεβασμιότατε! Και τώρα “τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους; Οι άνθρωποι αυτοί ήταν μια κάποια λύσις”, όπως λέγει ο ποιητής.

Τι συμφορά ε;! Για τρεις ολόκληρους μήνες να μην αρδεύουμε από τους μελίρρυτους ποταμούς της σοφίας του Αγίου Καλαβρύτων!

Αν είναι ποτέ δυνατόν! 

Παρακαλούμε θερμά τον Μακαριότατο να συγκαλέσει έκτακτα την Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και να δώσει εντολή στον Σεβασμιότατο να αθετήσει την υπόσχεσή που έδωσε ότι θα σιγήσει επί τρίμηνον. 

Αλήθεια! Πώς θα την βγάλουμε τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς τις παρεμβάσεις του Σεβ. Καλαβρύτων; Μαύρο καλοκαίρι θα περάσουμε προπαντός εμείς οι μπατίρηδες που δεν μπορούμε να πάμε διακοπές! 

Σκεφθείτε προπαντός τι πλήγμα θα υποστεί ο αντι-οικουμενιστικός αγώνας τώρα που ο Σεβασμιότατος, εν μιά νυκτί, κατέστη μέγας αντι-οικουμενιστής, αν και πού και ανάρια, ευκαίρως -και κυρίως-ακαίρως-, ενθυμείται "τη μακάβρια", όπως την αποκαλεί, εκείνη σκηνή της αποκοπής από την εκκλησιαστική κοινωνία του μ. Χριστόδουλου, από γνήσιο αντι-οικουμενιστικό ενδιαφέρον φυσικά.

Ποιος αμφιβάλλει;

3 comments:

  1. ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΤΩΡΑ, Ε;;; ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ' ΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 100 ΑΜΒΡΟΣΙΟΥΣ!!!

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν Μητσάρα. Την άλλη φορά που θα αμολήσεις τέτοιες μπαρούφες θα ζητησω από τη Μονή Βατοπαιδίου να σου κόψει τα κοτόπουλα.

    ReplyDelete
  3. Είπαμε να λες τα παλαβά σου αλλά όχι μέχρις αυτού.

    ReplyDelete