Wednesday, July 30, 2014

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ “ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ” ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ



Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ “ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ” ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========

Διαβάσαμε στη Romfea.gr: 

“Ευχαριστήριο εξέδωσε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Α.Π.Θ., Θεόδωρος Ξ. Γιάγκου, για την οικονομική συνδρομή της Ι. Μ. Βατοπαιδίου προς το Τμήμα.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο του Προέδρου:

Με τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους (2013-14) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και τον Καθηγούμενό της Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ για την οικονομική συνδρομή προς το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., με την οποία το εκπαιδευτικό μας έργο σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο που διέρχεται ο τόπος μας διευκολύνθηκε.”

Είναι φανερόν ότι ο Σεβ. Λεμεσού Αθανάσιος, οι Βατοπαιδινοί και τα “κοπέλια” τους συνεχίζουν την προκλητική και συστηματική αντιευαγγελική διαφήμιση της κάθε φιλανθρωπίας ή προσευχής που κάνουν.

Προς τούτο συνεπικουρούνται από κάτι τύπους, όπως τον ανεκδιήγητο ΚΑΙΡΟΣκόπο κ. Θεόδωρο Γιάγκου, ο οποίος -ανάμεσα σε άλλες ασχημίες του- έδωσε στον “ακτιστοφωτίτη” Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο αντιεπιστημονική και αντορθόδοξη γνωμοδότηση σύμφωνα με την οποία δήθεν οι γυναίκες, αντί οι κανονικοί ψάλτες, μπορούν να ψάλλουν στη Θεία Λειτουργία.!!!

Είναι ο ίδιος Καθηγητής του Κανονικού Δικαίου που προωθούσε το μεταθετό των επισκόπων στον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου, που τελικά ευτυχώς δεν συμπεριελήφθη στα άρθρα του Καταστατικού!!!

Ακόμη ένας κρίκος, λοιπόν, στη μακρά αλυσίδα της αντορθόδοξης πρακτικής του προβεβλημένου ΚΑΙΡΟΣκόπου κ. Θεόδωρου Γιάγκου.

Η πρακτική που ακολουθούν οι Βατοπαιδινοί κινείται σταθερά στο ίδιο μοτίβο: Δίνουν κάθε είδους “κατεψυγμένα κοτόπουλα” προς κάθε κατεύθυνση με αποκλειστικό λόγο να τους στείλουν ευχαριστήριες επιστολές για να τις δώσουν στη συνέχεια στη δημοσιότητα για επικοινωνιακούς λόγους.

Δεν εκπλήττεται κάποιος επειδή οι γόνοι του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού ενεργούν αντιευαγγελικά. Το όντως εκπληκτικό θα ήταν αν ενεργούσαν κατά Θεόν αφού ακολουθούν το μοντέλο της ανάδειξης της Μονής Βατοπαιδίου σε "Βατικανό της Ορθοδοξίας" σύμφωνα με το διακηρυγμένο στόχο του π. Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. 

Ακου φιλοδοξία ο πλανεμένος μοναχός! “Ορθόδοξος” μοναχός ήθελε να καταστήσει τη μονή του "Βατικανό της Ορθοδοξίας.!!!" 

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα θεομπαίκτη, που δεν δίστασε να διασύρει ακόμη και τον Γέροντα Παίσιο με πρωταγωνιστή της συκοφαντίας τον Σεβ. Λεμεσού;

No comments:

Post a Comment