Friday, July 4, 2014

Η ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΤΟΗΤΗ



Η ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΠΤΟΗΤΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=========

Διαβάσαμε στο Amen.gr την ακόλουθη είδηση:

“Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Γιάννη Αμανατίδη, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνο της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, Στάθη Λιανό Λιάντη, Επιστημονικό Σύμβουλο στον τομέα των Θρησκευμάτων, και Φώτη Κοντό, Εκπαιδευτικό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Σιάτιστας το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουλίου. Ο Μητροπολίτης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για θέματα της περιοχής του, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και σε προβληματισμούς και σκέψεις του για καταστάσεις, που αφορούν ολόκληρη την Εκκλησία της Ελλάδος. Από πλευράς τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν στον Μητροπολίτη Σιατίστης τις πρωτοβουλίες του κόμματος σε όλο το φάσμα των θρησκευτικών και κοινωνικών θεμάτων, όπως το τελευταίο ζήτημα με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, και αναφέρθηκαν στην θετική συμβολή του Μητροπολίτη στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.”

Απροκάλυπτη η θεομπαιξία των εκκλησιομάχων και των εθνομειοδοτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πήραν σβάρνα τους Μητροπολίτες, τους εκπρόσωπους των αιρετικών ομάδων και όσους άλλους θεωρούν ότι σχετίζονται με τη θρησκεία, για να μας παραστήσουν τις θεούσες που ενδιαφέρονται δήθεν για τα θέματα της πίστεως.

Ας μη μας πουλούν ευσέβεια χωρίς αντίκρυσμα οι αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν είναι τόσο χαζός ώστε να πιστεύει ότι σέβονται δήθεν την πίστη μας όσοι δεν βάζουν σταυρό και δεν προσκυνούν εικόνες, όσοι έχουν πολιτικό αρχηγό αυτόν που δεν παντρεύτηκε τη μάνα των παιδιών του, τα οποία μάλιστα άφησε αβάπτιστα λες και είναι Τουρκάκια. 

Δεν ξεχνούμε ότι οι πιο διαπρύσιοι υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστές επίσης οι απόψεις τους για την “πολιτική ορθότητα”. Απαράδεκτες οι θέσεις τους για τη Θράκη, τους λαθρομετανάστες και το Μακεδονικό.

Ούτε και ξεχνούμε ότι θέλουν να μας επιβάλουν φόρο επειδή είμαστε χριστιανοί.

Ας αφήσουν, λοιπόν, τα σάπια οι εκκλησιομάχοι και οι εθνομειοδότες του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο.

2 comments:

  1. Ο Μητσάρας ο Ανάργυρος συμφωνεί μαζί μου ότι οι Αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ θα διαλύσουν τα πάντα όταν έρθουν στην εξουσία. Καμία διαφωνία Μητσάρα αλλά καλόν είναι αυτό το θέμα να το θίγεις συνεχώς στο ιστόλογιό σου.

    ReplyDelete
  2. Όπα καί ο Σιατίστης Παύλος ασχολείται μέ τον ρατσισμό καί την ξενοφοβία ; Σου τάλεγα εγώ Τελεβάντο μου οτι κάτι τρέχει μέ τον Σιατίστης εδώ πήρε συγχαρητήρια καί από τον ΣΥΡΙΖΑ ! Κρυπτοοικουμενιστής ο κύριος φιλαράκι του Δημητριάδος με τό ίδιο ρεπερτόριο!

    ReplyDelete