Thursday, June 26, 2014

ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΔΡΟΤΗΣ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ




ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΔΡΟΤΗΣ ΣΕΒ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=======

Διαβάσαμε στη Romfea.gr την ακόλουθη είδηση του κ. Αιμίλιου Πολυγένη:

“Στα δάχτυλα παίζει τα tablet και τα smartphone ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, κάτι που έγινε αντιληπτό και από το Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ο οποίος καθόταν δίπλα του.

Μάλλον ο Σεβασμιώτατος αποθανατίζει το Μικρό Μήνυμα του Μητροπολίτη Ελασσώνος για να το αναρτήσει στο blog του, αφού είναι ο μοναδικός blogger Μητροπολίτης!

Βέβαια λίγο πιο πίσω ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, γνωστός και αυτός για τις ηλεκτρονικές του γνώσεις, αποθανάτιζε τα γεγονότα με το iPad.”

Τώρα τι κάνεις; Γελάς ή κλαίς; Δεν βλέπω ποια θα είναι η διαφορά. Είναι να μην παρουσιαστεί κάπου ο Αγιος Καλαβρύτων. Είναι να μην ανοίξει το στοματάκι του. Από εκεί και πέραν τα πράγματα ακολουθούν την πορεία τους με νομοτέλεια απαρέγκλιτη. 

Και ο έτερος Καππαδόκης του Βόλου δεν πάει πίσω. Οχι από την άποψη ότι είναι φαιδρός ή σπαστικός, αλλά από την άποψη ότι δεν υπάρχει νεωτερισμός ή οικουμενιστική κακοδοξία που να μην εγκολπώνεται.

Το μόνο που θέλουμε να παρακαλέσουμε τον κ. Πολυγένη είναι να μας πληρηφορήσει αν οι Σεβασμιότατοι έχουν και λογαριασμό tweet, όπως τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Παναγιότατο και αν ξέρουν να βγάζουν selfie, επειδή μόνον τότε θα θεωρηθούν πραγματικά άξιοι του τίτλου του hi-tech.

No comments:

Post a Comment