Tuesday, June 17, 2014

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ



ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========

Ιδού τι βρήκαμε στο διαδίχτυο:

“Mια νέα συγκλονιστική ηχογράφηση του μέγιστου Γέροντα της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Βατοπαιδινού είδε το φως της δημοσιότητας. 

Πρέπει να πούμε ότι ο Γέροντας μαζί με τον Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας, και τον Γέροντα Παϊσιο, θεωρούνται κορυφαίες προσωπικότητες της Ζώσας θρησκείας μας.

Από τους τρεις εν ζωή βρίσκεται ο Γέροντας Εφραίμ. Επίκειται δε η αγιοποίηση του Γέροντος Παϊσίου.”

Προσέξτε με ποιο τρόπο, όχι απλά προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τις πλάνες του Θεομπαίκτη μοναχού Ιωσήφ του Βατοποπαιδινού, αλλά και πώς προετοιμάζουν το έδαφος για την αγιοκατάταξη ενός πλανεμένου και διαβόητου για τα ανομήματά του μοναχού.

Είναι φανερόν ότι οι γόνοι του π. Ιωσήφ δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα.

Το κατεψυγμένο κοτόπουλο που κυκλοφορά στα ηλεκτρονικά και στα άλλα ΜΜΕ, ακόμη και στο Φανάρι, είναι απίστευτης έκτασης. Γι’ αυτό ουδείς θα εκπλαγεί αν αποτολμηθεί η αγιοκατάταξη ενός κυριολεκτικά θεομπαίκτη, πλανεμένου και τρομολάγνου μοναχού.

Ενα να γνωρίζουν και ο “ακτιστοφωτίτης” της Λεμεσού και ο “διορατικός” π. Εφραίμ ο Βατοπαιδινός αλλά και η σεπτή κορυφή της Ορθοδοξίας ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. Υπάρχουν πολλοί που έχουν αντίγραφα των δεκάδων επώνυμων καταγγελιών που στάλησαν στο Πατριαρχείο σε βάρος του π. Ιωσήφ ενώ συσσωρεύονται με την ημέρα και καινούργια δογματικά λάθη που διέπραξε ο πλανεμένος αυτός άνθρωπος.

Από πού αρύεται την αισιοδοξία το Πατριαρχείο ότι όσοι κατέχουν αντίγραφο των καταγγελιών που εστάλησαν στο Φανάρι δεν θα τις δημοσιοποιήσουν αν αποτολμηθεί το έγκλημα της αγιοκατάταξης ενός θεομπαίκτη και πλανεμένου της ολκής του π. Ιωσήφ;

Θα διερωτάστε ίσως. Καλά! Μόνο από το δημοσίευμα αυτό εκφράζεις αυτούς τους φόβους; Οχι! Από καιρό φίλος του Πατριαρχείου με πληροφόρησε ότι το Φανάρι ετοιμάζει μεταξύ άλλων Γερόντων την αγιοκατάταξη του Ιωσήφ. Παρόλον ότι το πρόσωπο αυτό είναι δοκιμασμένος φίλος του Πατριαρχείου και αξιόπιστος άνθρωπος, δεν δημοσίευσα τίποτα επειδή θεώρησα ότι είναι τουλάχιστον εξωφρενική αυτή η πληροφορία. Τώρα που παρακολουθώ όμως τα γραφόμενα στους κοτοπουλοφάγους ιστολόγους φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κυριολεκτικά σατανικό σχέδιο εν εξελίξει.

1 comment:

  1. π. Γ. Θ. αφού κάνεις αναφορά στον αδελφό μου αποκλείεται να σου δημοσιεύσω το σχόλιο εκτός και αν το υπογράψεις με το αληθινό σου όνομα.

    Οσο για τον Λεμεσού εχω γράψει εμ στοιχεία ποια συγκεκριμένα σημεία της διακονίας και του ήθους του απορρίπτω.

    ReplyDelete