Thursday, June 19, 2014

Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ 1683 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ!


Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ 1683 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο του κ. Δημήτριου Σωτηρόπουλου το ακόλουθο ρεπορτάζ:

“Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Αθηνών, αυτοί είναι οι σταυροί προτίμησης στην «Κοινωνία» που έλαβαν οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου:


Όπως μπορείτε να δείτε, καταλαμβάνω την 5η θέση μεταξύ 42 συνυποψηφίων μου, με 1.683 ψήφους.

Αυτούς λοιπόν τους Χίλιους Εξακόσιους Ογδόντα Τρεις ανθρώπους που με ψήφισαν, θέλω να ευχαριστήσω με το παρόν άρθρο.

Πολλούς από εσάς που με ψηφίσατε, σας γνωρίζω προσωπικά. Φυσικά, όχι όλους.

Με γνωρίζετε, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Τα κείμενά μου στην ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, είναι διαθέσιμα σε όλους.

Ουδέποτε κρύφτηκα, ποτέ δεν έκανα πίσω. Πάντα αγωνίζομαι - με τα λάθη και τις παραλείψεις μου - για δύο μονο σκοπούς: ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, όσες και όσους με ψήφισαν!

Δεν είναι λίγες 1.683 ψήφοι! Το αντίθετο θα έλεγα, κρίνοντας από τις συνθήκες που δόθηκε ο προεκλογικός αγώνας: Με λυσσαλέο πόλεμο και φίμωση πανταχόθεν. Με ύπουλα, πισώπλατα χτυπήματα εκ των έσω. Με συκοφαντίες και ύβρεις.

Είμαι λοιπόν εξαιρετικά περήφανος για εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας! Και για έναν ακόμα λόγο: Διότι δώσατε ψήφο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και όχι κομματικής γραμμής, όπως πήραν όσοι ήταν στις πρώτες 4 θέσεις!

Συμμετείχα για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία: Εκείνο που μου έμεινε τελικά, είναι η προσωπική επαφή με τους ανθρώπους που από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από ορεινά χωριά μέχρι ακριτικά νησιά, έσπευσαν να με στηρίξουν!

Ένα πράγμα μπορώ να σας υποσχεθώ: Πως δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας ΠΟΤΕ!

Και πολύ σύντομα, θα συναντηθούμε πάλι για να δώσουμε μαζί νέους Αγώνες για την Πίστη και την Πατρίδα μας από άλλο, καινούριο μετερίζι...!

Σας ευχαριστώ και πάλι,


Ο Δ. Σωτηρόπουλος θριάμβευσε, λοιπόν, στις εκλογές. Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για τον άθλο.

Οτι τον υπέσκαπταν εκ των έσω ουδεμία αμφιβολία είχα από τη στιγμή που είδα τις επιθέσεις που του έκανε προεκλογικά το γνωστό ιστολόγιο που πρόσκειται στον π. Βασίλειο Βολουδάκη.

Επομένως -κακά τα ψέμματα!- καλά τα κατάφερε.

Αυτό που με φοβίζει από το κείμενο σου, φίλτατε Δημητρό, είναι η υπόσχεση σου ότι θα συνεχίσεις τους αγώνες ακόμη και μετά που κατέθεσαν τα όπλα οι Καποδιστριακοί -γράφε οι Μακρακιστές- του π. Βολουδάκη, οι οποίοι αντελήφθησαν -the hard way- το αδιέξοδο των αγώνων τους που τους οδήγησε -συν τοις άλλοις- στη χρεωκοπία και στην απογοήτευση.

Δημητρό μου. Να χαρείς, αδελφέ μου, άσε τους Μακρακισμούς.

Αν επιθυμείς να πολιτευτείς -αναφαίρετο συνταγματικό του δικαίωμα- κάνε το με ένα άλλο κόμμα που δεν έχει Παποκαισαρική και Μακρακιστική χροιά.

Και μη μου τους κουρδίζεις πάλιν επειδή, όπως θα διαπίστωσες από το πρωτοσέλιδο άρθρο του π. Βολουδάκη στον "Ορθόδοξο Τύπο", καθόλου δεν κατέθεσε τα όπλα το κακόδοξό του φρόνημα. Απλά οικονομικά και εξ απόψεως στελεχών "δεν τους βγαίνει" κατά τη λαική έκφραση.

2 comments:

  1. Δεν ασχολουμαι πλεον με τα τερτιπια της οικογενειας Βολουδακη. Οσο για τις ψηφους, εσυ δεν εγραφες οτι θα παρω 50;

    ReplyDelete
  2. Ημαρτον Μητσάρα ήμαρτον και το πονηρόν ενώπιον σου εποίησα. Ναι αλλά θα πρόσεξες ότι το δούλεμα το σταμάτησα αμέσως μόλις είδια ότι σε έβαλαν συο στόχαστρο. Αλλο τα αστεία μου και άλλο οι πισώπλατες μαχιαριές.

    Εξω απο τα αστεία τώρα πολύ καλά τα κατάφερες. Πήρες περισσότερες ψήφους από τη Ρεπούση που μπήκε στη Βουλή για να προσβάλλει την πίστη και την πατρίδα μας.

    ReplyDelete