Wednesday, May 21, 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΝΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=======

“Κομίζω γλαύκα στην Αθήνα” αν πω ότι ο κ. Πανώτης είναι ένας από τους δέκα εν ζωή πιο βαμμένους οικουμενιστές.

Οι Μητροπολίτες Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Βελγίου, Μεσσηνίας, Περγάμου, Προύσσης, ο Μέγας Αρχιδιάκονος Μάξιμος και ο κ. Πανώτης κρατούν -τουλάχιστον στην Ελληνόφωνη Ορθοδοξία- τα ανεπίφθονα σκήπτρα του Οικουμενισμού σήμερα.

Σε άρθρο του, που επιγράφει με τον προκλητικό τίτλο “Προδρομικές συναντήσεις των Εκκλησιών της πρεσβυτέρας και Νέας Ρώμης”, ο κ. Πανώτης επιχειρεί τη σκιάγραφηση ενός πολύ ενδιαφέροντος -από ιστορικής σκοπιάς- πλαισίου της επικείμενης συνάντησης Πάπα και Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Παράλληλα αρπάζει από τα μαλλιά την ευκαιρία για να ξεβράσει το ασίγαστο οικουμενιστικό πάθος του εναντίον όσων καθηκόντως πολεμούν τον Οικουμενισμό.

Κύριε Πάνωτη get over it! Ο Πάπας, όχι μόνον δεν είναι επίσκοπος, αλλά είναι κυριολεκτικά αβάπτιστος. Δεν υπάρχει καμία “σεβασμία Ρωμαική Εκκλησία” παρά μόνον στην οικουμενιστική φαντασία σας και στον συγκρητιστικό ευσεβοποθισμό σας. Υπάρχει μόνον ο Παπισμός -μια δεινή αίρεση- με αιρεσιάρχη τον εκάστοτε αρχηγό του Βατικανού, που είναι ένας αβάπτιστος και στερημένος οποιασδήποτε χάρης και μυστηρίων ηγέτης για τα χίλια τελευταία περίπου χρόνια.

Ουδεμία οικουμενιστική ακροβασία και έκρηξη μίσους εναντίον των παραδοσιακών πιστών δεν θα αποκαταστήσει τους Παπικούς ως μέλη της Εκκλησίας και τον Πάπα Φραγκίσκο ως αρχηγό Εκκλησίας.

Γράφετε στα κατύμματα των υποδημάτων σας τη θεολογία των Αγίων Πατέρων, αφού 20 Σύνοδοι της Ορθοδοξίας -Οικουμενικές και Τοπικές-, θεωρούν τον Παπισμό αίρεση και όχι Εκκλησία, εκτός του ότι ο όγκος της Πατερικής Γραμματείας τη Β΄ χιλιετία είναι αντιπαπικός και είναι ομόφωνος στο χαρακτηρισμό των Λατίνων ως αιρετικών. Επομένως οι ετεροδιδασκαλίες σας δεν δεσμεύουν κανένα εκτός από μια δράκα Οικουμενιστές.

Η επικείμενη συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο το μόνον που θα καταφέρει είναι να προσδώσει στον αιρεσιάρχη του Βατικανού ακόμη μεγαλύτερο -κατά κόσμον- κύρος, από αυτόν που ήδη απολαμβάνει. 

Στην δε Ορθοδοξία δεν θα περισσεύσουν παρά μόνον ελάχιστα ψιχία που θα πέσουν εκ της τραπέζης της Ιεζάβελ του συγκρητισμού που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες στα Ιεροσόλυμα.

No comments:

Post a Comment