Friday, May 16, 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========

Διαβάζουμε σε Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου που είδαμε στη Romfea.gr:

“Η Ιερά Σύνοδος δέχθηκε την επίσκεψη του Εξοχωτάτου Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Αντωνίου Σαμαρά. Η πρώτη αυτή επίσκεψη Προέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως στο Συνοδικό χώρο της Εκκλησίας της Ελλάδος έγινε προκειμένου ο κ. Πρωθυπουργός, που ανέλαβε και την σχετική πρωτοβουλία, να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την Εκκλησία μας για το μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο το οποίο επιτελείται μέσω της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων ιδίως αυτή την περίοδο.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος Πρόεδρος ευχαρίστησε εκ μέρους των Μελών της Δ.Ι.Σ. τον κ. Πρωθυπουργό για την πολυεπίπεδη αρωγή της Πολιτείας στις πρωτοβουλίες και δράσεις της Εκκλησίας.”

Την ίδια ώρα, και ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται εναντίον του Σεβ. Πειραιώς επειδή πήγε να υποδεχθεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ αντί να υποδεχθεί τους Σομαλούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.!!! Παράλληλα ο κ. Τσίπρας εκφράζει την αποδοκιμασία του επειδή ο νόμος εναντίον των εκτρώσεων στην Ισπανία του θυμίζει τη δικτατορία του Φράνκο.!!!

Αφήνουμε κάθε νουνεχή άνθρωπο να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Θα μου πείτε: Δεν βλέπεις ότι ενδεχομένως ο Σαμαράς ψηφοθηρεί; Απαντώ: Ακόμη και αν ψηφοθηρεί το σίγουρο είναι ότι δεν είναι Εκκλησιομάχος. Τολμάτε να πείτε το ίδιο για τον Τσίπρα; 

No comments:

Post a Comment