Saturday, May 24, 2014

ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ



ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Διαβάσαμε στο Amen.gr την ακόλουθη είδηση:

"Αδελφέ μου, ανυπομονώ να σε δω αύριο στην Ιερουσαλήμ". Με το σύντομο αυτό μήνυμα μέσω Twitter ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε την πρώτη - ανεπίσημη ασφαλώς - επικοινωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο τον οποίο θα συναντήσει το απόγευμα της Κυριακής, αρχικά στη Νουντσιατούρα και στη συνέχεια στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.

"@Pontifex My Brother, I look forward to seeing you tomorrow in #Jerusalem", γράφει ο Οικουμενικός Πατριάρχης μέσω του δικού του λογαριασμού στον λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου.

Και έτσι η επικείμενη συνάντηση των διαδόχων του Παύλου Στ και Αθηναγόρα προθερμάνθηκε με ένα πατριαρχικό Tweet...”

Αχαρακτήριστη ενέργεια. Φτηνός επικοινωνισμός που δείχνει την εκκοσμίκευση και την παντελή έλλειψη ευαισθησίας του Παναγιότατου έναντι του ποιμνίου του.

Ωστε ο Παναγιότατος διαθέτει λογαριασμό Twitter -όπως ο "Αγιότατος" Πάπας Φραγκίσκος, ο "επίσκοπος της πρεσβυτέρας αδελφής Εκκλησίας της Ρώμης"; Μπράβο! Μπράβο!

“Πλανάται πλάνην οικτράν” ο Παναγιότατος, αν νομίζει ότι με την επίδειξη τόσο προκλητικού επικοινωνισμού, θα δημιουργήσει συμπάθεια προς το πρόσωπό του ή απλή ανοχή για την αήθεια να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο για να υπογραμμίσει την εμμονή του στην οικουμενιστική πορεία που εγκαινίασε πριν 50 χρόνια ο Μεγάλος Αποστάτης της πίστης μας Αθηναγόρας.

Ακου έχει λογαριασμό Twitter ο Πατριάρχης και στέλλει αδελφικά μηνύματα επικοινωνισμού στον αιρεσιάρχη της Ρώμης.!!!

Ούτε ο "Νεωκόρος" να ήταν! Ελεος Παναγιότατε! μήπως στέλλετε και SMS; Μέχρι πού θα φτάσει πια η εκκοσμίκευση της Εκκλησίας και η μίμηση της πρακτικής του αιρεσιάρχη της Ρώμης;

No comments:

Post a Comment