Friday, April 25, 2014

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ







ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Δεν έφτασαν να τελειώσουν οι οικουμενιστικές ασχημίες με τις συμπροσευχές για τους μάρτυρες και τους ομολογητές που διοργάνωσε η κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου και βρήκαν άλλη ευκαιρία για συμπροσευχή οι Οικουμενιστές.

Αναφέρει το ιστολόγιο “Ακτίνες”:

“Η Παπική οικουμενιστική Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου, μαζί με Ορθόδοξους και Προτεστάντες, εκπροσώπους των χριστιανικών κοινοτήτων που υπάρχουν στη Ρώμη συγκεντρώθηκαν στη βασιλική της Santa Maria in Trastevere, με την ευκαιρία του κοινού Πάσχα, για να συμπροσευχηθούν για την ειρήνη.” 

Προφανώς δεν υπήρχε κανείς απολύτως λόγος για τους ορθόδοξους κληρικούς να συμμετάσχουν σ’ αυτή την οικουμενιστική ασχημία.

Είναι φανερόν ότι η εμπέδωση του λεγόμενου “λαικού οικουμενισμού” καλά κρατεί με κέντρο αιχμής την κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου.

Εκφράζουμε βαθύτατη θλίψη γι’ αυτό. Δεν αναφερόμαστε στις δραστηριότητες της κοινότητας του Αγίου Αιγιδίου επειδή αυτή τη δουλειά της κάνει, αφού είναι κοινότητα του Βατικανού που προωθεί τις αποφάσεις της Β΄Βατικάνειας Συνόδου για την ενότητα των χριστιανών.

Το ερώτημα αφορά τους Ορθόδοξους κληρικούς, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στις οικουμενιστικές αυτές ασχημίες συνδράμουν απροκάλυπτα τον στόχο αυτής της κοινότητας να μας εξουνιτίσει.

No comments:

Post a Comment