Friday, March 28, 2014

Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!



Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Διαβάσαμε στη Romfea.gr:

“Δικαστήριο της Λαχόρης καταδίκασε σε θάνατο δι' απαγχονισμού έναν χριστιανό που κρίθηκε ένοχος για βλασφημία ο οποίος είχε κατηγορηθεί από έναν μουσουλμάνο ότι προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ.

Ο δικαστής Γούλαμ Μουρτάζα Τσόντρι έκρινε ένοχο τον Σαουάν Μασίχ και του επέβαλε την εσχάτη των ποινών.

Όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση, πριν από έναν χρόνο, προκλήθηκαν ταραχές στις οποίες μουσουλμάνοι διαδηλωτές πυρπόλησαν περισσότερα από 100 σπίτια χριστιανών στη Λαχόρη.

"Σήμερα (ο δικαστής) ανακοίνωσε την απόφασή του σύμφωνα με την οποία ο Σαουάν πρέπει να απαγχονιστεί", είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Ναμίμ Σακίρ.

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχουν καταδικαστεί σε θάνατο στο Πακιστάν με την κατηγορία της βλασφημίας ενώ άλλοι 20 εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης για τον ίδιο λόγο.

Οι θρησκευτικές μειονότητες τονίζουν ότι δέχονται απειλές ότι τα μέλη τους θα κατηγορηθούν για βλασφημία.

Η νομοθεσία δεν απαιτεί να παρουσιαστούν αποδείξεις στο δικαστήριο και δεν προβλέπεται καμία τιμωρία για όσους προβάλουν ψευδείς ισχυρισμούς.

Συχνά μάλιστα οι δικαστές διστάζουν να ακούσουν τις μαρτυρικές καταθέσεις φοβούμενοι ότι η προβολή των "αποδείξεων" θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί βλασφημία.

Ακτιβιστές που μάχονται για την αλλαγή του νόμου τονίζουν εξάλλου ότι συχνά γίνονται ψευδείς καταγγελίες από ανθρώπους που θέλουν να αρπάξουν την περιουσία των κατηγορουμένων.

Πολύ συχνά οι κατηγορούμενοι δεν καταφέρνουν καν να φτάσουν μέχρι το δικαστήριο.

Από το 1990 τουλάχιστον 52 άνθρωποι λιντσαρίστηκαν από αγριεμένα πλήθη, σύμφωνα με μια έκθεση του Κέντρου Έρευνας και Μελετών Ασφαλείας που εδρεύει στο Ισλαμαμπάντ.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, δικαστές δέχτηκαν επίθεση επειδή αθώωσαν ανθρώπους που κατηγορούνταν για βλασφημία.”

Είναι τόσο εύγλωττο το ρεπορτάζ ώστε παρέλκει κάθε περαιτέρω ανάλυση.

Δύο μόνον σημεία να προσεχθούν.

Οι Εκκλησιομάχοι και οι Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να πολιτογραφήσουν ως Ελληνες πολίτες τους Πακιστανούς που γέμισαν την πατρίδα μας, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ εξακολουθούν να είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι -ως εικός- θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα τη Σαρία.

Ας μου επιτραπεί η κατάθεση μιας προσωπικής μαρτυρίας από την εμπειρία της διαμονής μου στο Λονδίνο τις αρχές της δεκαετίας του 1970 όταν σπούδαζα εκεί.

Οι Πακιστανοί τότε ήταν ασύγκριτα λιγότεροι από ότι τώρα και οι πλείστοι από αυτούς δεν είχαν καν Βρετανική υπηκοότητα. Γι’ αυτό ήταν πολύ μαζεμένοι και προσκετικοί. Ηταν οι πιο φιλήσυχοι πολίτες, οι οποίοι δεν έδιναν σε κανένα το δικαίωμα να πιστέψει ότι εβουλεύοντο κακά.

Τώρα όμως;

Οχι μόνον ανέλαβαν σε ορισμένες συνοικίες του Λονδίνου και άλλων μεγάλων πόλεων τη φρούρηση των συνοικιών, δηλαδή άρπαξαν το νόμο με τα χέρια τους και ενεργούν σαν αστυνομία, αλλά και διαδηλώνουν με πανώ ότι θέλουν να ανατρέψουν το Σύνταγμα της χώρας και να επιβάλουν τη σαρία!

Επομένως γιατί δεν διδασκόμαστε τι αναπόφευκτα θα συμβεί, αν πολιτογραφηθούν οι Πακιστανοί και οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι, Ελληνες πολίτες;

Εχουμε βαλτεί να αυτοκτονήσουμε; 

Θα επιτρέψουμε στους εθνομειοδότες του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν τα δικά τους με την ψήφο μας;

Ας προσέξουν, λοιπόν, αυτοί που σκέπτονται να ψηφίσουν τους “Ανεξάρτητους Ελληνες” και το κόμμα του π. Βολουδάκη επειδή -έστω και αν δεν το συνειδητοποιούν- οδηγούν τη χώρα προς την πλήρη Ισλαμοποίηση αφού θα συντελέσουν στην άνοδο του κ. Τσίπρα στην εξουσία.

Και το δεύτερο σημείο:

Με δεδομένη αυτή την είδηση, και όσες άλλες ειδήσεις μας κατακύζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου, υπάρχει έστω και ένας που εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι Διαθρησκειακοί διάλογοι αποδίδουν έστω και το ελάχιστον;

Ελπίζω ότι ουδείς ζει σε μια τόσο εξωπραγματική σφαίρα.

Επομένως γιατί συνεχίζονται αυτοί οι καρνάβαλοι που και την πίστη μας προσβάλλουν με τον τρόπο που διεξάγονται και απολύτως αναποτελεσματικοί είναι;

Για να διευκολύνουν το Ισλάμ να παρουσιάζει στον κόσμο ένα ψεύτικο προσωπείο δήθεν φιλειρηνικό και ανεκτικό;

No comments:

Post a Comment