Wednesday, March 12, 2014

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========

Διαβάσαμε στη Romfea.gr:

“Δικηγόροι της Καθολικής Εκκλησίας της Αυστραλίας προσφέρθηκαν να διαγράψουν νομικά έξοδα ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίου αν ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως -ως παιδί- έπεσε θύμα παιδόφιλων κληρικών, δεχόταν να μην κάνει έφεση σε δικαστική απόφαση.

Αυτό κατέθεσε ο Τζον 'Ελις στην Βασιλική Ερευνα που διερευνά τα σκάνδαλα παιδεραστίας δεκαετιών που τελέστηκαν από κληρικούς.

Υποστήριξε ότι ουσιαστικά η Καθολική Εκκλησία αποδέχθηκε πως ο ίδιος έπεσε θύμα του ιερέα 'Αινταν Ντάγκαν αλλά όταν η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο οι δικηγόροι της εκκλησίας αμφισβήτησαν την εντιμότητά του.

Ο κ. 'Ελις έχασε τότε την υπόθεσή του γιατί το δικαστήριο έκρινε πως η Καθολική Εκκλησία δεν είχε νομική υπόσταση για να μηνυθεί.

Ο ίδιος κατέθεσε πως μετά την απόφαση αυτή, οι δικηγόροι της Καθολικής Εκκλησίας του είπαν ότι θα διαγράψουν τα νομικά έξοδα ύψους μισού εκατομμυρίου δολαρίων -που έπρεπε να καλύψει ο ίδιος αφού έχασε την υπόθεση- αν δεχόταν να μην κάνει έφεση.

Υπενθυμίζεται πως, ο Καρδινάλιος Τζορτζ Πελ είχε καταθέσει σε προηγούμενη έρευνα που διενήργησε κοινοβουλευτική επιτροπή πως επικρατούσε μια «κουλτούρα σιωπής» στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας για την οποία ευθύνεται η ίδια.”

Και ο Αγιος Πατέρας;  

"Ο επίσκοπος της πρεσβυτέρας αδελφής Εκκλησίας της Ρώμης", όπως αποκαλούν τον αιρεσιάρχη του Βατικανού οι Οικουμενιστές;

Ο “αδιάφθορος” Πάπας Φραγκίσκος που συνεχίζει το έργο του προκατόχου του και αποκαλύπτει τα αίσχη των Φραγκοπαπάδων;

Τέτοιο θράσος πια! 

Να επικαλείται ο “Αγιος Πατέρας” τον Πάπα Βενέδικτο ως πρότυπο που ξεσκεπάζει τα κατορθώματα των παιδεραστών φρακοπαπάδων λες και είναι επτασφράγιστο μυστικό η συμπεριφορά του έναντι των παιδεραστών φραγκοπαπάδων όταν υπηρετούσε σαν Παπικός “Αρχιεπίσκοπος” του Μονάχου και αργότερα ως υπεύθυνος για το Τμήμα “Τάξις και πίστις” του Βατικανού.

Τι κάνει ο Πάπας Φραγκίσκος για να καθαρίσει το σταύλο του Αυγείου που λέγεται Βατικανό;

Φοβάμαι μόνον επικοινωνισμούς για να καλύψει την έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος να βάλει σε τάξη το χάος.

Αλλά εδώ που τα λέμε τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κάποιος από ένα Ιησουίτη;

No comments:

Post a Comment