Tuesday, March 18, 2014

Ο π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ, Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ



Ο π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ, Ο π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Σε βίντεο, που ανάρτησε το ιστολόγιο "Ρωμαίικο Οδοιπορικό", αναφορικά με την ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, στο Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο π. Θεόδωρος Ζήσης διαβεβαίωσε ότι έχει πληροφορίες ότι, αν η παρούσα κυβέρνηση παραμείνει στην εξουσία ούτε το οικουμενιστικό Πρόγραμμα Σπουδών για το μάθημα των θρησκευτικών θα επιβληθεί, ούτε το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών θα συσταθεί.

Εικάζω ότι οι πληροφορίες του είναι έγκυρες αλλιώς δεν θα είχε την ανευθυνότητα να τις δημοσιοποιήσει.

Διερωτώμαι: Εχει συζητήσει αυτό το θέμα με τον συνδιαχειριστή του στον “Ορθόδοξο Τύπο” π. Βασίλειο Βολουδάκη; 

Συνειδητοποιεί ο σεπτός Γέρων των Εξαρχείων -τουτέστιν ο π. Βασίλειος Βολουδάκης- ότι το κόμμα “Κοινωνία” εξαιτίας του εκλογικού νόμου το μόνο που θα κατορθώσει -κατόρθωμα να σου πετύχει!- είναι να γίνει νεροκουβαλητής του κ. Τσίπρα;

Αν όχι, ο π. Θεόδωρος καλόν είναι να τον βοηθήσει να το αντιληφθεί, αφού τόσα πολλά διακυβεύονται με την εκλογή του Εκκλησιομάχου και εθνομειοδότη κ. Τσίπρα, όπως ο ίδιος ο π. Θεόδωρος μας απεκάλυψε.

Διότι μπορεί κάποιος να έχει εύλογες αμφιβολίες για το πόσο καλό μπορεί να κάνει η παρούσα κυβέρνηση, αλλά μόνον παράνους διαμφισβητεί πόσο μεγάλο κακό θα προξενήσει ο κ. Τσίπρας όταν θα εκλεγεί πρωθυπουργός.

No comments:

Post a Comment