Saturday, February 15, 2014

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ



Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Οταν το ιστολόγιο “Αντιπαρακμή” έγραψε ότι το κόμμα του π. Βολουδάκη είναι υπέρ της διεξαγωγής (άκουσον! άκουσον!) δημοψηφίσματος για το θέμα των εκτρώσεων -κατά τα άλλα είναι η "χριστιανική παράταξη"  (τρομάρα της!) που όλοι πρέπει να πλαισιώσουμε!!!- θεώρησα ότι υπήρχε στοιχείο υπερβολής στον ισχυρισμό.

Πλην όμως στο ιστολόγιο "Ελλάς -Ορθοδοξία", σε κείμενο που υπογράφει ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος ο “Ανάργυρος”, εναντίον της υποψηφιότητας του κ. Καμίνη, ο συντάκτης του κειμένου μας πληροφορεί ότι, επειδή η σήψη έφτασε στο απόγειό της, γι’ αυτό το κόμμα του π. Βολουδάκη θα διενεργήσει δημοψήφισμα για τις εκτρώσεις.!!!

Με συγχωρείτε, αλλά τι είναι που δεν καταλάβω εδώ;

Η σήψη έφτασε στο απόγειό της επειδή το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι άρχοντες αλλά και εμείς οι αρχόμενοι που βγάζουμε πρώτο στις δημοσκοπήσεις τον Εκκλησιομάχο Καμίνη, ισχυρίζεται ο Ανάργυρος.

Ως εδώ φυσικά ουδεμία αμφιβολία και καμία διαφωνία.

Αλλά, αφού παραδέχονται ότι η σήψη έφτασε στο απόγειό της και αφού διαπιστώνουν ότι και η πλειοψηφία του λαού είναι υπεύθυνη γι' αυτό, το δημοψήφισμα για τις εκτρώσεις γιατί το επιδιώκουν;

Για να σφραγίσουν τον τάφο της δολοφονίας των εμβρύων μετά της κουστωδίας της ετυμηγορίας του "κυρίαρχου λαού";

Μπράβο συντάκτη του επαίσχυντου άρθρου.!!!

Συγχαρητήρια.!!! 

Ου να χαθείτε.! Να χαθείτε!

Γι' αυτό δεν καταδικάζετε επώνυμα τον μ. Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό για την κακοδοξία του ότι το έμβρυο εμψυχούται στον τρίτο μήνα της κυήσεως; 

No comments:

Post a Comment