Thursday, January 16, 2014

"NICE TRY!" ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ”!



"NICE TRY"! ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΗ”!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο ιστολόγιο, που διαχειρίζεται ο γνωστός σκανδαλοποιός και παρανοικός κληρικός Μελέτιος Βαδραχάνης, διαβάσαμε τα ακόλουθα σχόλια:

Ανώνυμος
Αγαπητέ εν Χριστώ κ. Οδυσσέα προ ημερών είχατε αναρτήσει σχετικά με την υγεία του Αυστραλίας και την πιθανή διαδοχή του -όταν ο Θεός κρίνει-, την τοποθέτηση του Σεβ. Ιωσήφ. Ενας κακοηθέστατος είχε σχολιάσει μήπως είναι η Εμμανουέλα.....η κοσμογυρισμενη.... Δυστυχώς ο Τελεβάντος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον σας και εκείνου του ανώνυμου που έγραψε περί Εμμανουέλας επειδή το βαπτιστικό του Σεβ. Ιωσήφ, όπως γράφει ο Τελεβάντος, ήταν Εμμανουήλ. Ουδέποτε έχει δώσει την παραμικρή αφορμή ο Σεβ. διά την ηθική του υπόστασι και πρέπει να αναρτηθή το σχόλιό μου διότι είναι αμαρτία, Χρυσόστομος Καρυαι ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Δεν εννοούσα τον Προικονήσσου Ιωσήφ ως Εμμανουέλα, που δεν ήξερα ότι το βαπτιστικό του ήταν Εμμανουήλ.

Με τον Προικονήσσου γνωριζόμαστε από την νεότητά μας.

Εννοούσα κάποια αποκαλουμένη .....Εμμανουέλα πασίγνωστη δεσποτίνα του εξωτερικού κάποιας μεγάλης χώρας ΟΛΚΗΣ.

Ανώνυμος
Δυστυχώς ο εξ Αμερικής υποστηρικτής του και συμφοιτητής του διέστρεψε το σχόλιο και έκανε ολόκληρο άρθρο που προσέβαλε τον Σεβ..

ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ο εκ της Αστορίας φρενοβλαβής Κύπριος πέμπων τα άσφαιρά του μάθαμε ότι μηνύθηκε από τον εκλεκτό αγωνιστή πατέρα Βασίλειο Βολουδάκη.

Τι μαθαίνουμε από τα πιο πάνω σχόλια;

1.) Οτι το άρθρο μου, με το οποίο -κακώς- υπερασπίστηκα την δεινώς τρωθείσα από τη συκοφαντία -φυσικά αν πρόκειται για συκοφαντία ή όχι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω- υπόληψη του Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, έφερε σε λίαν δυσχερή θέση -ούτε που κρύβω την ουρανομήκη ανυπόκριτη χαρά μου γι' αυτό!- τον γνωστό σατανικό και σοβαρά παρανοικό κληρικό Μελέτιο Βαδραχάνη και τον εξανάγκασε σε άτακτη -με βαρύτατες απώλειες- οπισθοχώρηση.

2.) Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του προσφεύγει στο διασυρμό άλλου ιεράρχη, τον οποίο φωτογραφίζει χωρίς να τον κατονομάζει, -αλήθεια με ποια στοιχεία; Αλλά μήπως χρειάζεται στοιχεία για να διασύρει κάποιον ο παρανοικός κληρικός;- προσποιούμενος ότι δήθεν γι' αυτόν χρησιμοποίησε το όνομα Εμμανουέλα και όχι για τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

3.) Για να γίνει πιστευτός ψεύδεται ασύστολα, όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος έχει τον “κοινόν νου”, αφού αναμένει από μας να αποδεχτούμε τη θεωρία ότι ήταν γνωστός μεν με τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ από την νεότητά του, πλην όμως δεν γνώριζε καν το όνομά του!!! 

Ελεος πια! Τόσο ανελέητο μαστίγωμα της λογικής μας;

4.) Επειδή ένιωσε -και δικαίως- ότι στριμώχτηκε άγρια στη γωνία με το άρθρο μου, ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός π. Μελέτιος Βαδραχάνης προσπαθεί να μετριάσει τον πόνο του επικαλούμενος έμμεσα τη βοήθεια του π. Βασίλειου Βολουδάκη, ο οποίος -κατά τις αφερέγγυες πληροφορίες του- με μήνυσε δήθεν στα δικαστήρια.

Μη στριμώχνεστε, παιδιά, στην ουρά των μηνύσεων, επειδή μέχρι τώρα ουδεμία μήνυση μου έχει γίνει.

Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο ας δημοσιεύσουν τον τόπο, την ημέρα και την ώρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση. 

Αλλά ας επιστρέψουμε στην ουσία του θέματος.

Ο γνωστός σατανικός και σοβαρά παρανοικός π. Μελέτιος Βαδραχάνης ισχυρίζεται ότι δεν αναφερόταν στον Σεβ. Προικοννήσου με τα λεγόμενά του.

Αλήθεια;

Και τότε γιατί τα σχετικά σχόλια τα ανάρτησε στο κείμενο για τη διαδοχή του Αυστραλίας;!!!

Προφανώς μόνον ένας αμβλύνους θα μπορούσε να αποδεχτεί αυτή την εκδοχή.

Το συμπέρασμα εξάγεται αβίαστο.

Ο π. Θεόδωρος Ζήσης και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης έχουν -κατά Θεόν- χρέος να μαζέψουν τον εν λόγω κληρικό. 

Η ευθύνη αυτή βαρύνει πολλώ μάλλον τον Σεβ. Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται. Ως μη όφειλε φυσικά εξαιτίας της ακρισίας του Σεβ. Κηφισίας, που δέχτηκε στη Μητρόπολή του ένα τόσο προβληματικό κληρικό.

Ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης, ως άλλη σουπιά, έρριξε μεν το μελάνι του, για να θολώσει -ανεπιτυχώς φυσικά- τα νερά, αλλά δεν απάντησε την ουσία της αναφοράς μου.

Αυτό που μετρά είναι ότι το Πατριαρχείο -με την εκλογή παραδοσιακού κληρικού ως Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας- θα δώσει γερό χαστούκι στις παρειές του κ. Χαρκιανάκι νοουμένου ότι η σύγκληση Συνόδου με την οποία θα καταδικαστεί ο Αυστραλίας και θα αποκατασταθεί ο κ. Σωτηρόπουλος δεν συγκεντρώνει καμία ελπίδα πραγματοποίησης.

6 comments:

  1. Αν δώσετε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ότι ο π. Μελέτιος Βαδραχάνης είναι ο "καθοδηγητής" του "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ" τότε δεν θα έχει άλλη επιλογή ο Σεβ. Κηφισίας. Αλλιώς όμως πώς να τον καθαιρέσει;

    ReplyDelete
  2. Μη στεναχωριέσαι. Δεν τολμά να τον αγγίξει. Γιατί; You do not want to know!

    ReplyDelete
  3. Όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο σοβαρά ζητήματα (όπως το να καλεί Κληρικός της Εκκλησίας τον κόσμο να απομακρυνθεί από αυτήν, και ουσιαστικά να είναι λύκος μέσα στα πρόβατα), πιστεύω πρέπει κάθε στοιχείο να βγει στη δημοσιότητα. Αν έχει ευθύνες και ο Σεβ. Κηφισίας γι' αυτήν την κατάσταση ή εμπλέκεται σε κάποιο σκάνδαλο, πρέπει να ενημερωθεί η Ιερά Σύνοδος.

    ReplyDelete
  4. Να ενημερωθεί η ποια;

    Η σύνοδος;
    χαχαχαχαχαχα

    Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία τα κατέχει ο Βατραχάκης εξ ου και δεν τολμά να του κάνει τιποτα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δηλαδή ο Σεβ. Κηφισίας έχει στοιχεία για τον εν λόγω Κληρικό και δεν αντιδρά;

      Delete
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ;

    ReplyDelete