Wednesday, January 29, 2014

Η ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ



Η ΜΟΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===============

Διαβάσαμε το ακόλουθο ρεπορτάζ του κ. Ιωάννη Λότσιου στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Δόγμα”:

“Ο επικεφαλής του Κέντρου της «Μουσουλμανικής Πνευματικότητας» στην Ρωσία Μ. Μουφτής Talgat Tadzhuddin, αναφέρθηκε στην μεγάλη πνευματική και ασκητική προσωπικότητα του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ, ως πηγή εμπνεύσεως για πολλούς ανθρώπους. 

Στις Χριστουγεννιάτικες Κοινοβουλευτικές Συναντήσεις της Ομοσπονδιακής Συνελεύσεως στα πλαίσια του 22ου Συνεδρίου με θέμα: «700η επέτειος από τη γέννηση του Οσίου Σεργίου του Ραντονέζ. Ιστορική εμπειρία και οι σύγχρονοι μηχανισμοί συνεργασίας της Εκκλησίας, της εξουσίας και της Κοινωνίας στον τομέα πνευματικής και ηθικής αγωγής. Οικογένεια ως βάση της εθνικής ασφάλειας της Πολιτείας», παρουσία και του Πατριάρχη Ρωσίας κ. Κυρίλλου, ο Μ. Μουφτής στο μήνυμα του επισήμανε τα εξής:

«Εμείς οι μουσουλμάνοι της Ρωσίας, αποτίοντας φόρο τιμής με βαθύ σεβασμό για τον εξαιρετικό ασκητικό μοναχό και άγιο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, σημειώνουμε ότι η συμμετοχή σε αυτό το συνέδριο είναι μια ευκαιρία για τον διαθρησκειακό διάλογο με στόχο την επίτευξη της πολιτικής ένωσης».

Σύμφωνα με τον Μ. Μουφτή ο Άγιος Σέργιος του Ραντονέζ, υπήρξε μεγάλος ασκητής της ρωσικής γης και αποτελεί παράδειγμα που πνευματικού αγώνα που συμβάλλει στην εθνική συνείδηση.”

Μάλιστα!

Κατανοείτε τώρα αγαπητοί Οικουμενιστές και εραστές των διαθρησκειακων διαλόγων ποια είναι η μόνη γλώσσα που κατανοούν οι μουσουλμάνοι;

Ξέρετε ποιος είναι Αγιος Σέργιος του Ραντονέζ;

Για δέστε κάποια στοιχεία του βίου του που αλιεύσαμε στο διαδίχτυο:

“Τὸ 1380, ὁ Μέγας  ̔Ηγεμὼν τῆς Μόσχας ῞Αγιος Δημήτριος  ̓Ιβάνοβιτς (Ντονσκόϋ), προτοῦ νὰ ἀντιμετωπίση τὸν χαγάνο Μαμάη, ὁ ὁποῖος εἶχε ἀποφασίσει νὰ κατακυριεύση τὴν γῆ τῆς Ρωσίας, πῆγε νὰ συμβουλευθῆ τὸν ῞Οσιο Σέργιο.

 ̓Εκεῖνος τοῦ προεῖπε τὴν νίκη, τὸν εὐλόγησε καὶ τοῦ ἔδωσε ὡς συντρόφους δύο ἀπὸ τοὺς Μοναχούς του.  ̔Η ἀναμέτρησις τῶν Ρώσων μὲ τὴν ἀπειράριθμη ταταρικὴ στρατιὰ ἔγινε στὴν πεδιάδα τοῦ Κουλίκοβο, νοτίως τοῦ ποταμοῦ ῎Οκα, στὶς 8 Σεπτεμβρίου 1380. Κατὰ τὴν διάρκεια τῆς μάχης, ὁ ῞Οσιος προσευχόταν στὴν Λαύρα του μὲ τοὺς  ̓Αδελφούς. Μὲ τοὺς διορατικοὺς ὀφθαλμούς του ἔβλεπε τὴν αἰσία ἔκβασι τῶν μαχῶν καὶ ἕως τὴν τελικὴ κατατρόπωσι τοῦ ἐχθροῦ πληροφοροῦσε τοὺς  ̓Αδελφούς, κατονώμαζε ἕνα-ἕνα τοὺς πεσόντας καὶ προσευχόταν γιὰ τὴν ἀνάπαυσι τῆς ψυχῆς τους.  ̔Η περίφημη αὐτὴ νίκη τοῦ Κουλίκοβο ἀπετέλεσε τὴν ἀπαρχὴ τῆς ἀπελευθερώσεως τῆς Ρωσίας ἀπὸ τὸν ταταρικὸ ζυγὸ καὶ ἔπαιξε καθοριστικὸ ρόλο γιὰ τὸ μέλλον τῆς χώρας.”

Σε απλά Ελληνικά: Ο μέγας μουφτής της Ρωσίας εκθειάζει τον Αγιο ο οποίος έδωσε τη νίκη των Ρώσων εναντίον των μουσουλμάνων.!!!

Γιατί άραγε;

Θέλετε να σας πω το γιατί;

Επειδή φοβάται τον Πούτιν!

Θα με ρωτήσεσε ίσως:

It is like this? 

Απαντώ: 

It is like that!

Αφήστε, λοιπόν, κατά μέρος του διαθρησκειακούς διαλόγους και τις υπόλοιπες σαχλαμάρες και οι μουσουλμάνοι δεν κατανόησαν ποτέ στην ιστορική τους πορεία καμία άλλη γλώσα εκτός από τη γλώσσα της δύναμης.

Και η πολυπολιτισμική ανοχή, η ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών, οι διαθρησκειακοί διάλογοι, τα ανθρώπινα δικαιώματα κτλ., κτλ.;

“Τρίχες κατσαρές” είναι όλα αυτά για τους μουσουλμάνους.

Οταν γνωρίζουν ότι υπάρχει κρατική δύναμη που δεν μπορούν να αντιπαραταχθούν μαζί της είναι άξιοι να πλέκουν τον ύμνο ακόμη και του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ και όταν νιώσουν ότι έχουν την στρατιωτική ισχύ με το μέρος τους απαγάγουν εκατοντάδες παιδιά, προβαίνουν σε αδίστακτες τρομοκρατικές ενέργειες, σφάζουν, βιάζουν, ανατινάζουν εκκλησίες, κτλ.. 

Δηλαδή; 

Συμπεριφέρονται σαν αληθινοί μουσουλμάνοι.

No comments:

Post a Comment