Tuesday, January 21, 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ”!


ΙΔΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ”!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Τι έγινε τελικά με τον “Παστίτσιο”;

Κάποια διεστραμμένα μυαλά βγήκαν στο διαδίχτυο για να εκβράσουν, από τη μαύρη ψυχή τους, το αβυσσαλέο μίσος τους εναντίον του Χριστού και της Εκκλησίας διακωμωδώντας τα ιερά και τα όσια της πίστης μας και τον όντως άγιο Γέροντα Παίσιο, αλλά και την Παναγία, τον Χριστό και τους Αγίους Του.

Μηνύθηκε η σχετική ιστοσελίδα από τον βουλευτή της “Χρυσής Αυγής” κ. Χρ. Παπά -o οποίος σήμερα είναι έγκλειστος στον Κορυδαλλό- για το ποταπό της περιεχόμενο και η δικαιοσύνη επέβαλε στον διαχειριστή της στήλης δεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή. Δηλαδή στην πράξη καμία τιμωρία. Αυτό σημαίνει αναστολή.

Από εκεί και πέραν χάλασε ο κόσμος από τα φυντάνια της "αριστεράς και της προόδου" τα οποία βρήκαν την ευκαιρία -με επικεφαλής το προβεβλημένο στέλεχος του Συνασπισμού (της εθνικής μειοδοσίας και της Εκκλησιομαχίας) κ. Παπαδημούλη-, να εκβράσουν από την μαύρη -γράφε καλύτερα κόκκινη- ψυχή τους το αντιεκκλησιαστικό τους μένος.

Θα με ρωτήσετε ίσως: Καλά σου κάνει εντύπωση διότι ο κ. Τσίπρας και τα "κοπέλια" του συμπεριφέρονται έτσι;

Περίμενες από αυτούς κάτι διαφορετικό;

Ασφαλώς όχι. 

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο κ. Τσίπρας. 

Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που είναι και ουδέποτε έκρυψε το μίσος του για την Εκκλησία, αλλά και για την πατρίδα μας.

Το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι που είναι πιστοί και δεν συνευδοκούν με την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσουν τον κ. Τσίπρα ή θα τον πριμοδοτήσουν στις εκλογές για να καταλάβει την εξουσία.

Δηλαδή, είτε θα ψηφίσουν το μακρακιστικό παποκαισαρικό κόμμα του π. Βασίλειου Βολουδάκη, είτε θα ψηφίσουν τον λαικιστή "ήρωα του χρηματιστηρίου" σχισματικό κ. Καμμένο, ο οποίος είχε την απίστευτη θρασύτητα να μας πει από τώρα ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αλλά υπάρχει και μια άλλη πολύ σοβαρή διάσταση του θέματος.

Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί σύντομα το Αγιον Ορος, για να ξεγελάσει τους αφελείς και για να δώσει την εντύπωση πολιτικού ο οποίος δεν διακατέχεται από αντιεκκλησιαστικό φρόνημα, για να ψαρέψει ψήφους ώστε να διευκολύνει την άλωση της εξουσίας και την κατάληψη της πρωθυπουργίας.

Διερωτόμαστε:

Οι Αγιορείτες Πατέρες θα τον θέσουν προ των ευθυνών του;

Θα του υποδείξουν ότι πρέπει να βαφτίσει τα παιδάκια του και να παντρευτεί την “γκώμενά” του;

Θα διαμαρτυρηθούν για την Εκκλησιομαχία του ΣΥΡΙΖΑ, για την πρόθεσή του να προχωρήσει σε δυσμενή χωρισμό της Εκκλησίας από την Πολιτεία, να επιβάλει φόρο στους πιστούς επειδή είναι χριστιανοί, κτλ.; 

Θα του εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ προμαχεί υπέρ ιστολογίων που διασύρουν τον όντως άγιο Γέροντα Παίσιο τον Αγιορείτη, ο οποίος -μετ’ ου πολύ- θα αγιοκαταταχθεί επισήμως από το Οικουμενικό Πατριαρχείο;

Από λίγο φιλότιμο -να πάρει η ευχή-, αν μη τι άλλο, επειδή ο Αγιος Γέροντας Παίσιος είναι Αγιορείτης!΄Η μήπως θα καταπιούν τη γλώσσα τους επειδή αποβλέπουν σε οικονομικά και άλλα οφέλη από τον κ. Τσίπρα όταν σε λίγους μήνες -με μαθηματική ακρίβεια- θα είναι πρωθυπουργός;

Προσευχόμαστε για το πρώτο...

No comments:

Post a Comment