Monday, November 18, 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάσαμε το ακόλουθο ρεπορτάζ του κ. Maxim Goltsa στη Romfea.gr:

“Την πρώτη γυναίκα Επίσκοπο εξέλεξε στην Αυστραλία η Αγγλικανική Εκκλησία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει την περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η Δρ. Σάρα Μακνίλ εξελέγη ομόφωνα, και έγινε η ενδέκατη Επίσκοπος της Αγγλικανικής Επισκοπής του Grafton.

Η εκλογή της Δρ. Σάρα ήρθε μια μέρα πριν η Επισκοπή του Grafton εμφανιστεί ενώπιον της Βασιλικής Επιτροπή, για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις όσον αφορά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Να αναφερθεί ότι η Μακνίλ αντικαθιστά τον Επίσκοπο Κιθ Σλέϊτερ, ο οποίος παραιτήθηκε τον Μαϊο, ζητώντας δημόσια συγγνώμη που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Δρ. Σάρα Μακλίν εξεπλάγη από την εκλογή της, ενώ δήλωσε ότι αποδέχεται την θέση αυτή με ταπείνωση.”

“Ομορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος” κατά τον ποιητή. 

Προστάτη των παιδόφιλων επίσκοπο είχαν να τους ποιμαίνει στην Νότια Ουαλία της Αυστραλίας και αφού εξαναγκάστηκε σε παραίτηση για τα κατορθώματά του, οι Αγγλικανοί τον αντικατέστησαν με το κατάλληλο πρόσωπο: Εξέλεξαν γυναίκα επίσκοπο στη θέση του.!!!

Αυτοί είναι οι Αγγλικανοί!

Αλλά το ερώτημα πλέον δεν είναι ποιοι είναι οι Αγγλικανοί, επειδή είναι τοις πάσιν γνωστόν ποιοι είναι.

Επίσκοποί τους αρνούνται δημόσια την Θεότητα και την Ανάσταση του Κυρίου, χειροτονούν γυναίκες και ανοιχτά ομοφυλόφιλα άτομα ως ιερείς και αρχιερείς οι οποίοι και οι οποίες συζούν στο επισκοπείο και στο πρεσβυτέριο με τους συντρόφους τους.!!!

Αυτά φυσικά κοντά σε όλες τις άλλες αιρέσεις που πρεσβεύουν και την παντελή έλειψη κάθε είδους ιερωσύνης και αρχιερωσύνης στις τάξεις τους.

Το ερώτημα, λοιπόν, δεν είναι ποιοι είναι οι Αγγλικανοί. 

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο συνεχίζουμε τον διάλογο μαζί τους; Γιατί στέλλουμε αντιπροσώπους στην ενθρόνιση του Πριμάτου τους και γιατί αποκαλούμε Εκκλησία το μόρφωμα αυτό της ασέβειας;

No comments:

Post a Comment