Monday, November 25, 2013

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ", ΛΕΓΕΙ Ο κ. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ!!!




"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ", ΛΕΓΕΙ Ο κ. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Είναι να μην ανοιξει το στόμα του ο κ. Γ. Καλαντζής, Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας! Ξεκίνησε από εγκάθετος του κ. Πάγκαλου, και τώρα οι κακές γλώσσες -όχι ότι τις πιστεύουμε φυσικά- λένε ότι κάνει τα γλυκά μάτια στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή αντελήφθηκε ότι το καράβι μπάζει και θέλει σαν αρουραίος που είναι να έχει τη δυνατότητα διαφυγής.

Πήγε, λοιπόν, στη Θράκη, που λέτε, ο κ. Καλαντζής μας και εξεφώνησε λόγο για τον “Ιερό Ισλαμικό νόμο στη Θράκη”.

Μεταξύ άλλων δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει ότι τυγχάνει θιασώτης του πολυπολιτισμικού μοντέλου ακόμη και για το μάθημα των θρησκευτικών, αλλά και δεν δίστασε να μας προβάλει τον Μελέτιο Μεταξάκη -of all the people- ως πρότυπο ιεράρχη και θρησκευτικού ηγέτη!!!

Αλλά δεν περιoρίστηκε εδώ. 

Ο κ. Kαλαντζής χαρακτήρισε όσους καταπολεμούν την εφαρμογή της Σαρίας είτε ως καλούς φιλελεύθερους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αριστερούς προοδευτικάριους, είτε ως φανατικούς ορθόδοξους ακροδεξιούς, οι οποίοι πάσχουν από Ισλαμοφοβία και έλλειψη ανοχής προς τις άλλες θρησκείες και Ομολογίες. 

Κίνδυνος από το Ισλάμ, απεφάνθη η σοφή κεφαλή του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, δεν υφίσταται. 

Αυτός ο κίνδυνος κατοικοεδρεύει μόνον στη στενοκεφαλιά ορισμένων ακροδεξιών φανατικών χριστιανών, κατά την άποψή του.

Ρωτούμε λοιπόν τον δοκησίσοφο Γενικό Γραμματέα:

Ειδήσεις ακούς;

Τηλεόραση βλέπεις;

Εφημερίδες διαβάζεις;

Χρησιμοποιείς το Διαδίχτυο;

Ή έχεις απορροφηθεί στη μελέτη των ποταμών της σοφίας του Μελέτιου Μεταξάκη και των “μεταπατερικών” της Ακαδημίας του Βόλου;

Πάντως αν ο κ. Καλαντζής έμπαινε στον κόπο να ακούσει και να δει ειδήσεις θα διαπίστωνε ότι είναι ζήτημα χρόνου η επιβολή της Σαρίας στην Ευρώπη και η μετατροπή της Ευρώπης σε Ισλαμοφασιστικό κράτος.

Η αστυνομία στις Σκανδιναβικές χώρες, κ. Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, φοβάται να κάνει περιπολίες στα μουσουλμανικά γκέτο των πρωτευουσών  της Σκανδιναβίας, ενώ αίτημα επιβολής της Σαρίας έχει άρχίσει να προωθείται δυναμικά ακόμη και στη Νορβηγία.

Αν επίσης έμπαινε στον κόπο να δει ειδήσεις θα διαπίστωνε ότι δεκάδες χιλιάδες χριστιανοί σε όλο τον κόσμο σφάζονται κάθε χρόνο από Ισλαμοφασίστες, ανατινάζονται τα σπίτια και οι εκκλησίες τους, τους καίνε ζωντανούς, τους απαγάγουν και τους υποβάλλουν σε φοβερά μαρτύρια.

Εσείς βέβαια που είστε προοδευτικός άνθρωπος -και ποιος θα τολμούσε να αρνηθεί τον τίτλο του προοδευτικού σε ένα στενό συνεργάτη του κ. Πάγκαλου- δεν νομίζετε ότι αυτό είναι πρόβημα. Είναι απλά ανησυχία των ακροδεξιών Ισλαμοφοβικών φανατικών, κατά την άποψή σας.

Τι νας σας πω, κ. Καλαντζή μου;

Ψέμματα θα σα έλεγα αν ισχυριζόμουν ότι εσείς φταίτε κατά βάθος.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός που φταίει -πέραν των πολιτικών παραγόντων που σας ανέχονται να ασχημονείται με αυτό τον τρόπο- είναι η ηγεσία της Εκκλησίας και δη ο Μακαριότατος. 

Οχι βέβαια ότι απορούμε για την υποστήριξη που σας παρέχει ο Μακαριότατος. 

Θα μπορούσαν να βρουν ισχυρότερο σύμμαχο, ο κ. Γιαγκάζογλου και οι ΚΑΙΡΟΣκόποι του, στο Υπουργείο Παιδείας, από σας;

Αφήνω ότι η αγάπη σας προς τους Ακαδημαικούς του Βόλου είναι εξόφθαλμη.

No comments:

Post a Comment