Tuesday, September 17, 2013

ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚOI ΚΑΙ KΛΗΡΙΚΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚOI ΚΑΙ KΛΗΡΙΚΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Διαβάσαμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Δόγμα”, από το on alert.gr, την ακόλουθη είδηση:

“Μια απίστευτη υπόθεση ερευνούν στο ΥΠΕΘΑ. “Αποστολές αγημάτων” ακόμη και σε τελετές που δεν προβλεπόταν “επί πληρωμή”!!!

Το θέμα προέκυψε σε τηλεφωνική συνομιλία αξιωματικού με ιερέα. Ο πρώτος πρσπαθούσε να εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να πάει άγημα στην τελετή που του ζητούσε ο δεύτερος. Και σε κάποια στιγμή ο ιερέας είπε ότι “μα εμείς πληρώνουμε κανονικά”, αφήνοντας τον αξιωματικό “κάγκελο”! 

Ο ιερέας μάλιστα λένε οι πληροφορίες κατονόμασε και συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι έπαιρναν το “ενοίκιο αγημάτων”! Όσο για τη τιμή; 300 ευρώ η "εμφάνιση"!

Το βέβαιο είναι ότι η έρευνα πρέπει να γίνει άμεσα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για “μεμονωμένο περιστατικό” ή αν σ΄ αυτή τη χώρα θα μιλήσουμε και για ...”κύκλωμα αγημάτων”!!!”

Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη από το ρεπορτάζ. 

Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι η εν λόγω καταγγελία έχει χαλκευθεί στα σκοτεινά άδυτα της λέσχης Μπίντελμπεργκ σε αγαστή συνεργασία με τους προσκόπους και τους Εβραιομασώνους. 

Δεν αποκλείεται πάντως να έχει συνδράμει τη συνωμοσία ο Σόρος με τις “σκοτεινές δυνάμεις” με στόχο να παρουσιαστούν ορισμένοι κληρικοί μας ως ματαιόδοξοι, οι οποίοι δήθεν, αντί να επιμελούνται τη σωτηρία τους και τη σωτηρία του ποιμνίου τους, σκοπό έχουν την προσωπική τους προβολή και την επίδειξη.

Ακου συκοφαντίες!!! 

Οπως όμως όλοι γνωρίζουμε αυτά τα φαινόμενα είναι παντελώς άγνωστα στον εκκλησιαστικό χώρο. 

Οι άγιοι αρχιερείς μας λ.χ. δεν αρέσκονται να συμμετέχουν σε  πολυαρχιερατικά συλλείτουργα, πανηγύρεις, δείπνα, προπόσεις και άλλες φιέστες, αλλά πολιτεύονται με σεμνότητα και ταπείνωση και αποφεύγουν συστηματικά την απόκτηση εγκόσμιου πλούτου και μάταιης δόξας ως οπαδοί του ακτήμονος Ιησού που δεν είχε “πού την κεφαλήν κλίναι.”

Κάθε περί εναντίου πληροφορία είναι χαλκευμένη από τις “δυνάμεις του ερέβους”.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά:

Τι έρευνα θα κάνουν και μας δουλεύουν; 

Συγκεκριμένος κληρικός τηλεφώνησε και είπε το ποσό που χρειαζόταν για την παρουσία του αγήματος και ανέφερε ονομαστικά τους αξιωματικούς, οι οποίοι τσέπωναν τα 300 ευρώ.

Ερώτηση: Υπάρχει Ιερά Σύνοδος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου από τη δυσωδία; 

Υπάρχει Υπουργείο Αμυνας για να λάβει τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα;

No comments:

Post a Comment