Sunday, July 14, 2013

ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ;


Σε τι ακριβώς αποσκοπούσε το "λαμπρό συλλείτουργο" με τον "διαιρέτη της Εκκλησίας" και τον αρχηγέτη της "λειτουργικής αναγεννήσεως", Σεβασμιότατε Πειραιώς;

Μήπως αυτοί που σας κατηγορούν για αστάθεια και διγλωσσία και αφερεγγυότητα έχουν δίκαιο;

Τη μια μέρα, όσοι πολεμούν τον Οικουμενισμό, συνέρχονται και εκδίδουν Ανακοίνωση και σας παρουσιάζουν ως συνεχιστή των Ομολογητών Επισκόπων της Εκκλησίας και δέχονται απανωτά δηλητηριώδη κτυπήματα από τους Οικουμενιστές για την υποστήριξη που σας παρέχουν.

Και εσείς; 

Λίγες μέρες αργότερα προίστασθε Θείας Λειτουργίας, σε άλλη Μητρόπολη από τη δική σας, στην οποία συλλειτουργείτε με τον αρχηγό της λεγόμενης "λειτουργικής αναγέννησης", αλλά και τον "διαιρέτη της Εκκλησίας" κ. Σαββάτο, ο οποίος έκανε και το κήρυγμα! 

Οντως! 

Το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσει για την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων.! 

Ας αφήσει τα κηρύγματα και ας εντατικοποιήσει τα μαθήματα της Γαλλικής - με το δάσκαλο της Γαλλικής που προσέλαβε - για να είναι έτοιμος για τη μετάθεση των ονείρων του ο κ. Σαββάτος.

Αγιε Πειραιώς!

Ελπίζω να μη θέλετε να σας συγχαρώ θερμά για τη νέα σας επίδοση.

Because if you do, your Eminence, it will never happen!

Με συγχωρείτε, Σεβασμιότατε, αλλά η συμπεριφορά σας δεν είναι δυνατόν να δικαιολογηθεί με τίποτα, επειδή αυτό ακριβώς κάνετε πάντοτε με αποφευκτέα συνέπεια παρά τα καταιγιστικά πυρά που δικαίως δέχεστε.

Οποτε προβαίνετε σε ορθόδοξη ομολογία την επομένη ή το πολύ τη μεθεπομένη συναγελάζεστε με Οικουμενιστές και νεωτεριστές κληρικούς, αυτούς ακριβώς που δακτυλοδείξατε ως ενόχους.

"Απορώ και εξίσταμαι και τον νουν καταπλήττομαι" για ποιο λόγο μπαίνουν στον κόπο οι Οικουμενιστές να σας χτυπήσουν.

Τα καταφέρνετε τόσο καλά να αυτοακυρώνετε ότι καλό κάνετε ώστε παρέλκει κάθε πολεμική εναντίον σας.

No comments:

Post a Comment