Monday, July 22, 2013

ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ! ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥΣ - ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!




ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!
ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥΣ - ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:

“Κρατώντας ο ίδιος την χειραποσκευή του εισήλθε ο Πάπας Φραγκίσκος στο αεροσκάφος της Αλιτάλια με το οποίο ταξιδεύει προς την Βραζιλία.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης σημείωσαν την ασυνήθιστη αυτή κίνηση του Αργεντινού ποντίφικα, ο οποίος διατηρεί ένα «απλό και προσιτό προφίλ» και στο πρώτο του αυτό ταξίδι εκτός Ιταλίας και Βατικανού.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο πάπας ζήτησε να μην του παραχωρηθεί αυτοκίνητο με αλεξίσφαιρα τζάμια, ενώ πληροφόρησε τους συνεργάτες του ότι πριν από τις διάφορες συναντήσεις με τους επίσημους εκπροσώπους των αρχών της Βραζιλίας, επιθυμεί να έλθει σε επαφή και να συνομιλήσει με πιστούς, με απλούς πολίτες της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να φτάσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) και να έχει επιστρέψει στο Βατικανό την Δευτέρα.”

Μαύρα σκαρπίνια αντί κόκκινα - ως είθισται για τους Πάπες - φορά ο Πάπας Φραγκίσκος.

Εχει στο χέρι τη μαύρη χειραποσκευή του και ταξιδεύει με την “Αλιτάλια”. 

Ζητά επαφή με τους απλούς ανθρώπους και όχι αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Δέκα άριστα, λοιπόν, στους επικοινωνισμούς ο Αγιότατος Ιησουίτης Φραγκίσκος.

Αλλά με κάτι τέτοια κατορθώνει να ξεφεύγει από την ουσία των πραγμάτων.

Ποια είναι η ουσία;

Οτι επαγγέλθηκε αλλαγές στην Κουρία. 

Οτι συνέστησε επιτροπή για να καταπολεμήσει τη διασύνδεση του Βατικανού με το μαύρο χρήμα και τη Σικελική και διεθνή μαφία. 

Οτι μίλησε για την ανάγκη να απεγκλωβιστεί το Βατικανό από τα κυκλώματα των ομοφυλοφίλων που - σύμφωνα με τις δικές του καταγγελίες - βραχυκύκλωναν κάθε καλή προσπάθεια.

Οτι θα έπρεπε να κόψει με το μαχαίρι το χαβά των παιδεραστών φραγκοπαπάδων και όσους τους στήριζαν στο Βατικανό να συνεχίζουν ανενόχλητοι το ανόσιο έργο τους.

Και τελικά τι έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος από όλα όσα επαγγέλθηκε;

Διόρισε ως μέλη της επιτροπής επίλεκτα και διαβόητα για τη διαφθορά και το ήθος τους στελέχη των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το Βατικανό.!!!

Γι’ αυτά "άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει", κατά τον ποιητή!!!

Αλλά τα μαύρα παπούτσια που αντικαθιστούν τα κόκκινα και η χειραποσκευή που ο ίδιος μεταφέρει στο αεροπλάνο, γίνονται πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες ανά την υφήλιο και πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης.

Αυτός είναι ο Πάπας Φραγκίσκος.!

Ιησουίτης με τα όλα του!

Ανθρωπος με σκοτεινούς στόχους που παίζει άριστα το παιγνίδι της επικοινωνίας.!

No comments:

Post a Comment