Tuesday, July 16, 2013

ΟΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!



ΟΙ “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, από ανάρτηση του Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ, ότι καταργούνται οι δωρεάν μετακινήσεις με πλοία “Βουλευτών, τέως βουλευτών, Μητροπολιτών, Αρχηγών ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ – Ελληνικής Αστυνομίας – Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, Προέδρων και Γενικών Γραμματέων ναυτεργατικών ενώσεων, μελών ΠΝΟ, Νομαρχών και Έπαρχων νησιωτικών περιοχών, νομαρχιακών και επαρχιακών συμβούλων νησιωτικών περιοχών, Γενικών Γραμματέων, καθώς και Γενικών Διευθυντών και Συμβούλων Περιφερειών.”

Απίστευτο! 

Πρόκειται για ευθεία επίθεση των “σκοτεινών δυνάμεων” εναντίον των Μητροπολιτών της Εκκλησίας.

Πώς είναι δυνατόν να συγκαταλέγονται οι Σεβ. Μητροπολίτες στον κατάλογο των προσώπων του Υπουργείου Ναυτιλίας που δεν δικαιούνται δωρεάν εισιτήριο με τα πλοία;

Δεν πρέπει το Κράτος να φροντίσει ώστε  - απρόσκοπτα - οι άγιοι αρχιερείς να μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν για να παρίστανται στα πολυαρχιερατικά συλλείτουργα για τις πανηγύρεις, τα ονοματήρια και τις άλλες φιέστες τους;

Πού αλλού θα τους δοθεί η ευκαιρία να επιδείξουν τις πανακριβες αρχιερατικές τους τουαλέτες - συγγνώμη στολές ήθελα να πω;

Αν τους κόψουν τα δωρεάν εισιτήρια θα αναγκαστούν, οι καυμένοι, να ταξιδεύουν αεροπορικώς ή με κρις κραφτ ή ακόμη και να ναυλώνουν πλεούμενα ή και ελικόπτερα για να επιτελέσουν το υπ’ αριθμό ένα ιερό καθήκον τους. (Τα πολυαρχιερατικά συλλείτουργα εννοώ!).

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και απαιτούμε από την κατοχική κυβέρνηση ανδρεικέλων της τρόικας να επαναφέρει - τουλάχιστον για τους αγίους αρχιερείς μας - τη δωρεάν μετάβαση όπου δει, με όλα τα μεταφορικά μέσα - πλοία, αεροπλάνα, ελικόπτερα, εν ανάγκη υποβρύχια -, για να μπορούν να συλλειτουργούν με άλλους εν Χριστώ αδελφούς τους και "να φανερώσουν έτσι την ενότητα της Εκκλησίας", κατά τον κ. Σαββάτο.

Πρόκειται για σατανικό σχέδιο, που εξυφάνθηκε στα σκοτεινά άδυτα της "Λέσχης Μπίντελμπεργκ", με πρωταγωνιστές τον Σόιμπλε, τη Μέρκελ, τον Ομπάμα, το "Διεθνή Σιωνισμό" και την Εβραιομασωνία χωρίς να αποκλείεται να υπήρξε και συμβολή των προσκόπων στη συνωμοσία.

Ο "Τευτονικός ιμπεριαλισμός" - εν αγαστή πάντοτε συμπνοία με το "Διεθνή Σιωνισμό" - θέλουν να καταρρακώσουν τα τιμαλφή των αξιών  μας και να ποδοπατήσουν τα ιερά και τα όσια του Γένους μας! 

Αλλά δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις του ερέβους να σκιάσουν τη δόξα των πολυαρχιερατικών συλλείτουργων.

Μία μόνον ερώτηση για την όντως φοβερή αυτή είδηση, επειδή - εκτός από τη φαιδρότητα του πράγματος - υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση του θέματος.

Μέχρι τώρα όλοι αυτοί οι χαραμοφάηδες, που αναφέρει η Ανακοίνωση του Υπουργείου, ταξίδευαν δωρεάν;

Ταξίδευαν ε;

Αλήθεια! Πώς να μη βουλιάξει ένα Κράτος που προσφέρει σε κάθε χαραμοφάη έκπτωση ή δωρεάν υπηρεσίες;

3 comments:

  1. θεωρώ οτι η μέχρι τώρα ατέλεια στις ματακινήσεις διακεκριμένω προσώπων συμπεριλαμβανομένων και των αρχιερέων εγένετο οχι εν τω προσώπω εκάστου, αλλά δια την τιμήν και το κύρος του αξιώματος των, και πάντως αποκλειστικά και μόνο στα ορια της δικαιοδοσίας των.Και θεωρώ οτι αυτή η σκόπιμη παρασιώπησις χαρακτηρίζει το προκείμενο αρθρο απο ακρατο λαικισμό και ευκαιρία για εμπαιγμό ιεραρχών με υφος και τρόπο που καταδεικνύει (ως συχνάκις υποδεικνίει ο αρθρογράφος) εμπάθεια και εκκλησιαστικό επαρχιωτισμό. Σε πολλά θέματα που αφορούν την πίστη και την ιερά παράδοση μας βρίσκει σύμφωνους,αλλά αρθρα ως το παρόν μας απογοητευουν και μας θλίβουν βαθύτατα, και αδικούν κατα την ταπεινή μας γνώμη και την ακαδημαική αξία του συγγραφέως!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΤΕΛΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚΑΣΤΟΥ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ;

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΑΣ;

    ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ.

    ReplyDelete
  3. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Λ.Χ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ.

    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΛΛΟΙ.

    ReplyDelete