Tuesday, July 30, 2013

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ




ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Ηταν παγκοίνως γνωστό ότι για δεκαετίες η “Αγία Εδρα” ήταν το κέντρο του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος της Σικελικής και διεθνούς μαφίας. 

Και τώρα;

Υπογράφονται πρωτόκολλα, συστήνονται επιτροπές και εκδίδονται ανακοινώσεις, για να "καθαρίσει", κατά τη λαική έκφραση, το Βατικανό από κάθε υποψία συμμετοχής στο έγκλημα.

Ιδού τι γράφει το Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία":

“Το Βατικανό κι η Ιταλία υπέγραψαν ένα «πρωτόκολλο» συνεργασίας στον τομέα της καταπολέμησης του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, έπειτα από τα σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκησαν σχεδόν όλοι οι οικονομικοί φορείς της Αγίας Έδρας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο πλευρές.

Η συμφωνία υπεγράφη στις 26 Ιουλίου εκ μέρους του Βατικανού από την Υπηρεσία Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΑΙΦ), της οποίας προΐσταται ένας Ελβετός ειδικός στην καταπολέμηση της νομιμοποίησης των εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κι από την πλευρά της Ρώμης από την Μονάδα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (UIF) της Τράπεζας της Ιταλίας, επεσήμανε στην ανακοίνωσή της η Αγία Έδρα.

«Το πρωτόκολλο που υπεγράφη συντάχθηκε στη βάση του προτύπου που επεξεργάσθηκε η Ομάδα Έγκμοντ, ο παγκόσμιος οργανισμός των εθνικών υπηρεσιών χρηματοοικονομικής πληροφόρησης», τονίσθηκε.

«Η Αγία Έδρα λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψη της τις διεθνείς της υποχρεώσεις αναφορικά με την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας», φέρεται να σχολίασε σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο Ελβετός ειδικός και διευθυντής της ΑΙF Ρενέ Μπρίλχαρτ.

«Η υπογραφή του πρωτοκόλλου συμφωνίας υπογραμμίζει σαφώς τη δέσμευσή μας για να διευκολύνουμε τις κοινές μας προσπάθειες και την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος», πρόσθεσε ο Μπρίλχαρτ.

Η ΑIF έχει υπογράψει ήδη παρόμοιες συμφωνίες με τις ΗΠΑ, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Σλοβενία και την Ολλανδία, ενώ «πρόκειται να ακολουθήσουν συμφωνίες και με άλλα κράτη κατά τη διάρκεια του έτους», υπογραμμίσθηκε στην ανακοίνωση του Βατικανού.”

Δεν υπάρχει επικοινωνισμός και θεατρινίστικη κίνηση που μπορεί να παραχθεί και να μην την βάζει σε άμεση εφαρμογή ο Ιησουίτης Πάπας Φραγκίσκος.

Δεν μας εξηγούν μόνον γιατί ο καλός εκείνος καρδινάλιος της Σικελίας βρίσκεται στη φυλακή. 

Οχι βέβαια επειδή έκαναν συνωμοσία οι “σκοτεινές δυνάμεις” για να τον φυλακίσουν επειδή κήρυττε Χριστό ταφέντα και Αναστάντα! 

Βρωμοδουλειές με τη μαφία έκανε ο Αγιότατος Καρδινάλιος, οι οποίες αποσκοπούσαν, όχι μόνον στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά και στη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.!!!

Στο μεταξύ οι Οικουμενιστές ας συνεχίσουν απτόητοι τους διαλόγους των δημοσίων σχέσεων και της καθαρής κοροιδίας με το Βατικανό το οποίο αντιμετωπίζουν λες και είναι  Εκκλησία με έγκυρα μυστήρια παρόλον ότι πέρασαν χίλια τόσα χρόνια από τον καιρό που έπεσε στην αίρεση.!!!

No comments:

Post a Comment