Monday, June 10, 2013

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗ!!!



Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Η στιγμή που ανέμενε η ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου θα γίνει πραγματικότητα σε λίγες μέρες:

“Το Βατικανό θα επισκεφθεί σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο Προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Ουέλμπι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.

Εκπρόσωποι του Βατικανού κάνουν λόγω για μια "ενδιαφέρουσα επίσκεψη", καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Αρχιεπίσκοπος Καντουαρίας Τζάστιν θα συναντηθούν για πρώτη φορά.

"Η επίσκεψη αυτή είναι μια ευκαιρία για τον Πάπα και τον Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας να επανεξετάσουν την τρέχουσα κατάσταση των σχέσεων, μεταξύ της Ρ/Καθολικής και της Αγγλικανικής Εκκλησίας", ανέφερε εκπρόσωπος του Βατικανού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπάρξουν συνομιλίες, καθώς και κοινή προσευχή.

Επίσης ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος μετά από προσωπικό αίτημα θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο κάτω από την Βασιλική του Αγίου Πέτρου, ενώ θα προσευχηθεί στον τάφο του όπως το ίδιο έκανε και ο Προκάτοχος του.

Τέλος ο Προκαθήμενος της Αγγλικανικής Εκκλησίας θα έχει συνάντηση και με τον Καρδινάλιο Koch, Πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για την προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας.”

Η Αυτού Αγιότης ο Ουνίτης και Ιησουίτης θεατρίνος της Ρώμης που μας το παίζει Φραγκισκανός, από τη μέρα που έγινε Πάπας, θα συναντηθεί με την αυτού εκλαμπρότητα τον Αγιότατο Πριμάτο του Αγγλικανισμού, τον κατάσκοπο, που ετοιμάζεται να “χειροτονήσει” γυναίκες και ομοφυλόφιλους επισκόπους - λες και έχει αρχιερωσύνη για να χειροτονεί ο αβάπτιστος.

Πριν αναφωνήσουμε όμως εκ βαθέων το “Νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα” για τη μεγάλη στιγμή, θα αναμένουμε πρώτα να δούμε λευκό καπνό από το παρεκκλήσι του Αγίου Σίξτου, που θα σηματοδοτεί την απόφαση των Προκαθημένων των δύο αιρέσεων να μετανοήσουν για όλες τις κακοδοξίες τους και την αμετάκλητή τους βούληση να προστρέξουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία για να βαπτιστούν, επειδή το “βάπτισμα” των Λατίνων - πολλώ μάλλον των Αγγλικανών - είναι "μίασμα", μας διαβεβαιώνει, ο μεγαλύτερος Πατέρας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας τους τελευταίους αιώνες, Οσιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.

1 comment:

  1. Ορθόδοξος εκπρόσωπος δε θα παρευρεθει; Θα συναντηθούν 2 αρχηγοί αδελφών Εκκλησιών (...) και εμείς θα τους κοιτάμε; Ίσως ο Οικ. Πατριάρχης καταλάβει πως ό,τι και να κάνει, πάντα θα είναι ο επίσκοπος της 2ας Ρώμης και θα έρχεται δεύτερος. Ίσως καταλάβει επίσης πως το να τσακώνεσαι με την Αγία Ρωσία (...) για το ποιος θα είναι 2ος και 3ος δεν έχει νόημα. Οπότε ας γίνει πάλι κανονικός Χριστιανός Πατριάρχης κι ας κοιτάξει να επαναφέρει στην αληθινή πίστη τους αιρετικούς. Το αίμα δε γίνεται νερό με οικουμενιστικά καρναβάλια αλλά με προσευχή.

    ReplyDelete