Wednesday, June 5, 2013

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ!




ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
 ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Σε άρθρο του γνωστού Τουρκολόγου και λίαν παραγωγικού αρθρογράφου κ. Νίκου Χειλαδάκη, που διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Αναβάσεις” και που επιγράφεται “Απειλούν να "ξηλώσουν" την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδος από την πλατεία Ταξίμ”, διαπιστώνουμε ότι τα μεν σκυλιά φαγώνονται μεταξύ τους, αλλά τελικά - από ότι φαίνεται - την νύμφη θα την πληρώσει ο Ελληνισμός και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ενοχλεί, λέγει τον Ερντογάν εφέντη, τον εξωμότη, διότι δεσπόζει στην πλατεία Ταξίμ ο ορθόδοξος ναός της Αγίας Τριάδας.

Καλά λέγει ο εφέντης.!!! 

Αφού εξασφάλισε την de facto καθιέρωση του Τούρκου Γενικού Πρόξενου της Κομοτηνής ως υπερνομάρχη της Θράκης, αφού εξασφάλισε το διορισμό πολλών εκατοντάδων μουφτήδων, την ώρα που οι Ελληνες αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου ανεργία και εξαναγκάζονται ομαδικά να μεταναστεύσουν, και αφού εξανάγκασε την κυβέρνηση να δρομολογήσει την ανέγερση τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, τώρα θέλει να κατεδαφίσει την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Βασιλεύουσα.

Καλά να μας κάνει.! Σε τελευταία ανάλυση μας αξίζει.!

Κι εμείς; Τι κάνουμε την ίδια ώρα;

1.) Αγωνιζόμαστε να ψηφιστεί το φασιστικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη για να ξεσαλώσουν ολότελα οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και να πνίξουν στο αίμα την πατρίδα μας.

2.) Προβληματιζόμαστε αν πρέπει να υιοθετηθεί η πρόταση Καμίνη να κτιστούν τζαμιά σε κάθε διαμέρισμα της Αθήνας. 

Και γιατί όχι; Σε λίγο και στα διαμερίσματα όλων των Ελληνικών πόλεων;

3.) Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στον Ελαιώνα.

4.) Συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση και σε υψηλότερο επίπεδο οι λίαν αποδοτικοί Διαθρησκειακοί διάλογοι.

5.) Ορθόδοξοι Πατριάρχες και άλλοι Ορθόδοξοι επίσκοποι δωρίζουν στους μουσουλμάνους το “Ιερόν Κοράνιον”.

6.) Ο Τουρκο-Μπουτάρης θέλει να ανεγείρει μνημείο του μεγαλύτερου σφαγέα του Ελληνισμού - Κεμάλ Ατατούρκ - στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που κατοικούν οι περισσότεροι Μικρασιάτες πρόσφυγες.

7.) Το 50% των Ελλήνων βρίσκεται καθηλωμένο μπροστά στις τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, που παρουσιάζουν ως ήρωες τους τυράννους της πατρίδας μας, που μας κράτησαν σκλάβους για 400 χρόνια και επιζητούν επίμονα να μας ξανασκλαβώσουν.

8) Φιλήσυχοι πολίτες γίνονται θύματα ληστείας,  εκφοβισμού και δολοφονίας από μουσουλμάνους λαθρομετάναστες, οι οποίοι συνεχίζουν ανενόχλητα να εποικίζουν ομαδικά με φρενήρη ρυθμό και εξισλαμίζουν ραγδαία την πατρίδα μας.

9.) Οι γεννίτσαροι και οι οδαλίσκες του Σόρος έχουν ξεσαλώσει ολότελα! 

Αρνούνται την Γενοκτονία των Ποντίων, εγκωμιάζουν "το μεγαλείο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας", θεωρούν "εθνικό μύθο" το "κρυφό σχολειό" και την θυσία των Σουλιώτισσων στο Ζάλογγο και μιλούν για τον "συνωστισμό" της Σμύρνης.

Μας αξίζουν λοιπόν ή δεν μας αξίζουν όσα μας κάνουν οι Τούρκοι;

Ο Ερντογάν κινείται πάνω σε στερεό έδαφος όταν χτυπά τον Ελληνισμό, επειδή γνωρίζει ότι τα κάστρα έχουν αλωθεί εκ των έσω.

No comments:

Post a Comment