Thursday, June 20, 2013

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ!




ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Εγραψα πολλές φορές ότι τον κ. Σαμαρά δεν τον πολυπηγαίνω. Πάντα τον θεωρούσα ως την λιγότερο επώδυνη επιλογή. Τώρα βεβαιώθηκα απόλυτα ότι το ένστικτό μου δεν με γέλασε. Διαβάστε και φρίξετε την είδηση που διάβασα στο hellas-now.com:

“ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 535.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ;

Δε φτάνει που τόσα χρόνια έτρωγαν με δέκα μασέλες, οι «προοδευτικοί» που έχουν περάσει από την ΕΡΤ, αλλά μας προκαλούν κιόλας. Έτσι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της «ΣΚΑΪ τώρα», η Πόπη Τσαπανίδου διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τις αποκαλύψεις περί των μισθών που τσέπωναν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ την χρυσή εποχή της ατελείωτης μάσας 2008-2009, γιατί όπως είπε «με στοχοποιείτε» και «με κρεμάσατε στα μανταλάκια».

Και να ’παιρνε και πολλά λεφτά… Μόνο 277.831 ευρώ πήρε το 2008 και 257.030 ευρώ το 2009, σύνολο διετίας, σούμα 535.000 ευρώ! Τζάμπα πράγμα! Αυτός δεν ήταν άλλωστε και ο μισθός ενός… μέσου εργαζόμενου;

(ΥΓ): Να ποιοι και ποιες τα έφαγαν μαζί με τους πολιτικάντηδες! Οι υπερασπιστές των… φτωχών και των αδυνάτων, δημοσιογράφοι!”

Το ότι η ΕΡΤ ήταν ο κεφαλόβρυσος της ευνοιοκρατίας για δεκαετίες όλοι το γνωρίζαμε. Αλλά ότι το κακό είχε θεριέψει σ’ αυτό το βαθμό δεν το είχαμε υποψιαστεί. 

Η κυρία Τσαπανίδου αμειβόταν με 257 - 277 χιλίαδες ευρώ ετησίως.!!! Γιατί άραγε; Υπάρχει κανείς που τη θεωρεί κάτι περισσότερο από μια απολύτως αποτυχημένη δημοσιογράφο της κακιάς ώρας που ο Θεός ξέρει πώς και γιατί βρέθηκε στην ΕΡΤ;

Και καλά όσοι συμμετέχουν στο πάρτι “Εδώ οι φαταούλες της ΕΡΤ”! 

Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται επειδή θα χάσουν - αν χάσουν τελικά - τον γλίσχρο μισθό που παίρνουν.

Οι υπόλοιποι εξυπνόπουλοι που διαμαρτύρονται, επειδή το καταγώγιο αυτό του ρουσφετιού και της αλόγιστης σπατάλης θα κλείσει - αν κλείσει τελικά - ποιο λόγο έχουν και φωνάζουν;

Θα μου πείτε: Καλά δίκαιο έχεις με την ΕΡΤ, αλλά τι έπαθες όμως και τα βάζεις με τον κ. Σαμαρά; 

Αν είχε μυαλό ο κ. πρωθυπουργός πρώτα θα δημοσίευε τι λεφτά έπαιρνε η κυρία Τσαπανίδου και όλο το συνάφι της ΕΡΤ και μετά  θα έκλεινε το καταγώγιο αυτό της διαφθοράς, για να ξεσηκωθεί πρώτα ο κόσμος για να ζητήσει το κλείσιμό της.

Ακου να αμείβεται με περισσότερο από μισό εκατομμύριο μια δημοσιογράφος της δεκάρας και να διερωτούνται ορισμένοι γιατί πρέπει να κλείσει η ΕΡΤ!

No comments:

Post a Comment