Monday, June 3, 2013

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”



ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Μέχρι χθες έφταναν μέχρι τον τρίτο ουρανό οι ουρανομήκεις ζητωκραυγές για τον μοιχεπιβάτη της Αλεξανδρουπόλεως, που εγκατέλειψε τα πνευματικά του παιδιά για να μετατεθεί στην πολύφερνη νύμφη του Θερμαικού, Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμο.

Αγωνίζεται στις επάλξεις, προσπαθούσαν, πολλοί και διάφοροι ευσεβείς άνθρωποι να μας πείσουν.

Ιδού ποιες επάλξεις! 

Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:

“Η διοργάνωση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη χώριζε μέχρι πρότινος τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον μητροπολίτη Άνθιμο, ωστόσο όπως δήλωσε ο πρώτος, υπήρξε "συμφωνία πολιτισμένων ανθρώπων".

Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα λάβει χώρα στη συμπρωτεύουσα στις 14-15 Ιουνίου, με τον μητροπολίτη μέχρι πριν λίγες μέρες να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την πραγματοποίηση του, έχοντας ζητήσει μάλιστα την ματαίωση του. Φαίνεται όμως ότι "έριξε νερό στο κρασί του" χάρη στις 19.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν κατά της διοργάνωσης του.

"Σεβόμενος τις 19.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί και κατατέθηκαν στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε με τον κ. Άνθιμο η παρέλαση να μην περάσει μπροστά από τη μητρόπολη και την Αγία Σοφία. Ήταν μια συμφωνία πολιτισμένων ανθρώπων, οι οποίοι κάνουν ότι ο καθένας θεωρεί σωστό, στο πλαίσιο της νομιμότητας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Και πρόσθεσε: "Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ο δήμος είναι ανοικτός σε κάθε είδους εκδηλώσεις, εκτός από αυτές της Χρυσής Αυγής. Γι' αυτές αδιαφορούμε παντελώς και δεν δίνουμε φυσικά άδεια".

Αυτά για τον Σεβ. Θεσσαλονίκης! 

Αλλά το άλλο φρούτο; 

Ο προσφυώς αποκληθείς "Τουρκομπουτάρης";

"Ολοι έχουν δικαίωμα για κάθε είδους εκδηλώσεις εκτός από την "Χρυσή Αυγή" δήλωσε!!! 

Για έλα να πεις τα ίδια στις ΗΠΑ, κ. Μπουτάρη, αν τολμάς, για να φας μήνυση στα δικαστήρια επειδή προσβάλλεις την Α' Τροποποίηση του Συντάγματος.

Στη δημοκρατία όλοι έχουν δικαίωμα συγκέντρωσης και ελευθερίας του λόγου αν δεν παραβαίνουν τον νόμο.

Επομένως πώς να μην αυξηθούν τα ποσοστά της “Χρυσής Αυγής” όταν ο κόσμος ακούει ότι όλοι έχουν δικαίωμα συλλαλητηρίων και ανοιχτών εκδηλώσεων εκτός από την “Χρυσή Αυγή;”

Πώς να μην ενισχυθούν τα ποσοστά της “Χρυσής Αυγής”, όταν - με πρόφαση την καταπολέμησή της - χαλκεύονται σιδερένια δεσμά για την ελευθερία του λόγου με το φασιστικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη;

Πώς να μην ενισχυθούν τα ποσοστά της “Χρυσής Αυγής” όταν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της ανελέητης καταλήστευσης και σφαγής φιλήσυχων Ελλήνων πολιτών από μουσουλμάνους λαθρομενάστες;

Πώς να μην ενισχυθούν τα ποσοστά της “Χρυσής Αυγής” όταν κάποια αχαρακτήριστα υποκείμενα τύπου Ρεπούση προσβάλλουν με κάθε τρόπο την εθνική μνήμη των Ελλήνων;

Αν συνεχίσουν οι αντίπαλοι της “Χρυσής Αυγής” να πολιτεύονται με αυτόν τον τρόπο ας μην παραξενευτούν αν σε λίγο στις δημοσκοπήσεις η “Χρυσή Αυγή” από τρίτο γίνει πρώτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Και καλά οι Μπουτάρηδες, οι Καμίνηδες, οι Ρεπούσηδες και οι κάθε λογής φασίστες που αυτοαποκαλούνται "δημοκρατικοί άνθρωποι".

"Εκ γαρ στόματος κοράκου..."

Ο κ. Σαμαράς δεν αντιλαμβάνεται ότι όσο περισσότερα τέτοια γίνονται σε βάρος της “Χρυσής Αυγής” τόσο περισσότερο ηρωοποιείται στα μάτια του κόσμου και παρουσιάζεται ως αξιόπιστη αντιπολίτευση;

Δεν κατάλαβα δηλαδή! 

Εχουν βαλτεί - σώνει και καλά - να κάνουν τους Χρυσαυγίτες κυβέρνηση;

No comments:

Post a Comment