Friday, May 17, 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ!!!



ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===============

Διαβάσαμε στην Enet.gr, από την Romfea.gr, τα ακόλουθα απίστευτα αναφορικά με την εκλογή του Ιησουίτη και Ουνίτη Καρδινάλιου Μπεργκόλιο ως Πάπα Φραγκίσκου:

«Υπερφυσικά φαινόμενα» οδήγησαν το Κονκλάβιο να επιλέξει στις 12 Μαρτίου τον Λατινοαμερικανό Καρδινάλιο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο για να καθίσει στην έδρα του Αγίου Πέτρου, εάν βέβαια πιστέψουμε όσα είπε ο αρχιεπίσκοπος Βιέννης, καρδινάλιος Κρίστοφ Σένμπορν, σε συνέδριο της Αγγλικανικής Εκκλησίας στο Λονδίνο.

Η αλήθεια είναι πως, σύμφωνα με το τελετουργικό του Βατικανού, οι καρδινάλιοι απομονώνονται για να προσευχηθούν ώστε να λάβουν τη σωστή απόφαση.

Ομως ο Αυστριακός αρχιεπίσκοπος είναι ο πρώτος που υποστηρίζει ότι η θεία καθοδήγηση «μεταφράστηκε» σε δύο τουλάχιστον ισχυρά μεταφυσικά μηνύματα μέσα στην Καπέλα Σιστίνα.

«Ετσι πιστέψαμε ότι ο Μπεργκόλιο ήταν ο εκλεκτός», είπε χαρακτηριστικά ο καρδινάλιος Σένμπορν, που ήταν ο ίδιος ανάμεσα στους επικρατέστερους για να αντικαταστήσουν τον Πάπα Βενέδικτο, σύμφωνα με τους ειδικούς του Βατικανού αλλά και τα γραφεία στοιχημάτων.

Οι 5.000 ακροατές του, ανάμεσά τους φοιτητές θεολογικών σχολών, ιερείς και πιστοί, ικανοποιήθηκαν από την εξήγηση πως η εκλογή του νέου Πάπα «ήταν ένα μικρό θαύμα» επειδή χρειάστηκαν μόνο δύο ημέρες ψηφοφοριών.

«Μόνο με θεϊκή παρέμβαση εξηγείται πώς το Κονκλάβιο επέλεξε τον καρδινάλιο της Αργεντινής, που κάθε άλλο παρά ανάμεσα στα φαβορί ήταν, και μάλιστα καθόταν απομονωμένος από όλους μας. Το Αγιο Πνεύμα μας οδήγησε σε αυτόν», υποστήριξε ο καρδινάλιος Σένμπορν.

Δηλώνοντας πως δεν μπορούσε να δώσει στοιχεία για το ισχυρό υπερφυσικό μήνυμα που δέχθηκαν όλοι οι καρδινάλιοι, αποκάλυψε στο ακροατήριο μόνο την προσωπική του στιγμή επιφοίτησης.

Περιέγραψε πως μετά από μία λειτουργία, προτού απομονωθούν οι καρδινάλιοι, συνάντησε τυχαία έξω από τον καθεδρικό ναό ένα γνωστό του ζευγάρι με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική.

«Τους είπα, έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε; Και η γυναίκα ψιθύρισε στο αυτί μου: "Μπεργκόλιο"». Αυτό ήταν αρκετό για τον καρδινάλιο Σένμπορν για να πιστέψει ότι του μιλούσε το Αγιο Πνεύμα.

(Πηγές: http://vaticaninsider.lastampa.it, www.telegraph.co.ukΙΩΑΝΝΑ ΝΙΑΩΤΗ”

Αλίμονον! Ποιος αμφιβάλλει ότι η εκλογή του Ουνίτη και Ιησουίτη και στενού συνεργάτη της χούντας της Αργεντινής Πάπα Φραγκίσκου έγινε με την επιστασία του Αγίου Πνεύματος; 

Είναι άλλωστε σαφώς Θεόθεν τα σημεία που δόθηκαν στον Καρδινάλιο της Βιέννης, ο οποίος - ειρήσθω εν παρόδω - θεωρείται ένας από τους πιο σοβαρούς και πεπαιδευμένους καρδινάλιους.!!! 

Φανταστείτε, επομένως, τι λένε οι υπόλοιποι καρδινάλιοι, αν ο καρδινάλιος της Βιέννης λέγει αυτές τις ανοησίες.!!!

Ουδεμία, λοιπόν, αμφιβολία υπάρχει για την εμφανέστατη παρουσία του Αγίου Πνεύματος στην εκλογή του Πάπα Φραγκίσκου.

Ούτε φυσικά στην εκλογή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄ή του παρεπιδημούντος Σεβασμιότατου Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου (Σαββάτου). 

Αυτό δα έλειπε! 

Να βλαστημούσαμε κατά του Αγίου Πνεύματος, που εκλέγει τόσο άγιες και χαρισματικές μορφές για να διακονούν την Εκκλησία ή και την Παπική αίρεση.!!!

Διερωτόμαστε μόνον! 

Αραγε το Αγιο Πνεύμα καθοδηγεί και την εκλογή των επίτιμων διδακτόρων της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης ή αυτή αφήνεται αποκλειστικά στο κύκλωμα των κ. Πέτρου Βασιλειάδη και π. Εμμανουήλ Κλάψη;

Πάντως θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον Καρδινάλιο της Βιέννης ότι το μέγα σημείο της Αγιότητας του Πάπα Φραγκίσκου δεν θα φανεί τώρα, αλλά μετά θάνατον, όταν και αυτός θα χαμογελά (poor thing!) από την αιωνιότητα.!!! 

Αν υπάρχει δυσκολία ως προς τον τρόπο που θα επιτευχθεί αυτό, οι Αγιότατοι καρδινάλιοι δεν έχουν παρά να καταφύγουν στις παρακαταθήκες του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που μας κληροδότησε απλανή διδασκαλία και για τις σχέσεις των εγγάμων και για τον επικείμενο Αρμαγεδδώνα - που θα σκοτωθούν 700 εκατομμύρια άντρες!!! -, αλλά και για τη μεθοδολογία αγιοποιήσεως. 

“Sancto subito”, που λένε.

No comments:

Post a Comment