Wednesday, May 15, 2013

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜHΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ



ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜHΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Διαβάζουμε στο newmoney.gr:

“Η Ελλάδα σπάει πολλά λυπηρά ρεκόρ, όπως αυτό της ανεργίας, του κρατικού χρέους και των επιχειρηματικών χρεοκοπιών. Αλλά σημερινό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel φέρνει στην επιφάνεια ένα άλλο, τουλάχιστον παράδοξο ρεκόρ. Ακόμα και μέσα στην κρίση, οι Έλληνες κάνουν περισσότερες πλαστικές εγχειρήσεις από οποιονδήποτε άλλο λαό στην Ευρώπη.

Μετά τα στοιχεία της ΕΚΤ, που έδειξαν ότι οι Γερμανοί είναι φτωχότεροι από τους λαούς της ευρωπαϊκής περιφέρειας τους οποίους καλούνται να διασώσουν, μία ακόμα στατιστική έρχεται τώρα στην επιφάνεια, για να φουντώσει το ήδη ανθελληνικό κλίμα στη χώρα.

Το 2011, έγιναν στην Ελλάδα 142.394 εγχειρήσεις αισθητικής, κάτι που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο, ένας στους 79 Έλληνες έχει κάνει επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση, η βλεφαροπλαστική και το botox.

Έτσι, οι Έλληνες έρχονται δεύτεροι στον κόσμο σε επεμβάσεις αισθητικής, μετά τους Νοτιοκορεάτες.

Στη Γερμανία, μία χώρα με 81 εκατ. κατοίκους, το 2011 έγιναν 415.448 τέτοιες επεμβάσεις, κάτι που σημαίνει ότι μόλις 1 στους 200 Γερμανούς πήρε την απόφαση να διορθώσει κάτι που δεν του άρεσε στην εξωτερική εικόνα του.”

Πώς να πιστέψει κανείς τέτοια είδηση;

Πρέπει να χαλκεύθηκε στα χαλκεία του ψεύδους του Τευτονικού ιμπεριαλισμού για να δοθεί η αφορμή να υποδουλώσουν περισσότερο τους Ελληνες.

Εδώ οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Ψάχνουν στους καλάθους των αχρήστων να βρουν ένα κομμάτι ψωμί. Προσφεύγουν στα συσσίτια της Εκκλησίας για ένα πιάτο φαγητό. Είναι άνεργοι. Δεν έχουν τα στοιχειώδη. Εξαναγκάζονται να μεταναστεύσουν. Πού να βρουν τα χρήματα για επεμβάσεις αισθητικής;

Πρόκειται αναμφίβολα για χαλκευμένη είδηση. Προβοκάτσια του Τευτονικού ιμπεριαλισμού, των διεθνών τοκογλύφων, του Δ.Ν.Τ., του Eurogroup, της Μασωνίας, του Διεθνούς Σιωνισμού και προπαντός των “Σκοτεινών δυνάμεων” για να εκθέσουν - για μια ακόμη φορά - άδικα την πατρίδα μας ως χώρα φοροδιαφυγής και αδήλωτων εισοδημάτων που δεν πρέπει να της παρασχεθεί βοήθεια.

Θα αντιτείνετε ίσως: Και αν δεν είναι χαλκευμένη η είδηση; Αν τυχόν παρέχει απολύτως φερέγγυα στατιστικά στοιχεία;

Τότε είναι η φτωχή - πολύ φτωχή - η ανθρώπινη γλώσσα για να περιγράψει το αίσχος μας. 

No comments:

Post a Comment