Sunday, March 17, 2013

ΟΝΤΩΣ! Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ!


ΟΝΤΩΣ! Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Εγραψε ο δεινός συκοφάντης του Γέροντα Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου, κ. Αριστείδης Πανώτης, σε άρθρο του που διαβάσαμε στον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ:

“Ο καρνάβαλος είναι ο εντιμότερος των υποκριτών.”

Λοιπόν, κ. Πανώτη, ίσως θα σας εκπλήξω, αλλά σε αντίθεση με όσους μάχονται εναντίον του Οικουμενισμού, είμαι πρόθυμος να συνυπογράψω τη ρήση του αείμνηστου Μητροπολίτη Χαλκηδόνος Μελίτωνα (Χατζή).

Αρκεί σε κάθε είδους ανάρτηση του σχετικού άρθρου σας ή του κηρύγματος του αείμνηστου Μητροπολίτη να μπαίνουν οι ακόλουθες φωτογραφίες:

1.) Η δική σας. Πρώτη και καλύτερη!

2.) Του αείμνηστου Μελίτωνα (Χατζή)! και,

3.) Ολων των κορυφαίων Οικουμενιστών.!

Κάθε Κυριακή, τουλάχιστον, κ. Πανώτη, ομολογείτε με την απαγγελία του "Συμβόλου της Πίστεως" πίστη "εις Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησία". 

Και όμως! 

Αυτό δεν σας εμποδίζει το παράπαν να μιλάτε για την “Καθολική Εκκλησία”, για τη “Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία”, για την “αδελφή Εκκλησία της Πρεσβυτέρας Ρώμης" και πάει λέγοντας.

Πόσες Εκκλησίες, επιτέλους, υπάρχουν κ. Πανώτη; 

Μία, δύο ή πολλές;

Πώς, λοιπόν, εσείς, ο αείμνηστος Χαλκηδόνος Μελίτων και οι υπόλοιποι Οικουμενιστές δεν είστε υποκριτές που δεν υπολείπεστε σε υποκρισία ακόμη και του καρναβάλου;

Ιδού, λοιπόν, ότι εις τινα συμφωνούμε, κ. Πανώτη.!

Δεν είναι ευχάριστη έκπληξη;!

Πώς είπατε; 

Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα που διαφωνούμε;

Γι’ αυτά σας παρακαλώ να απευθυνθείτε στους ηγέτες του αντι-Οικουμενιστικού αγώνα, οι οποίοι - "χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη" και προπαντός "χωρίς αιδώ" - προσφέρουν “γην και ύδωρ” σε κάθε βαμμένο Οικουμενιστή σαν και την αφεντιά σας.

Δημοσιεύουν το άρθρο του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου ως κύριο άρθρο στον “Τιτανικό του αντι-Οικουμενιστικού αγώνα” (συγγνώμη στον “Ορθόδοξο Τύπο” ήθελα να πω), και στη συνέχεια αφήνουν πλήρως εκτεθειμένο τον π. Αναστάσιο - και προπαντός την πίστη μας - και δημοσιεύουν την απάντηση του κ. Πανώτη, χωρίς αναιρετικό σχόλιο των έωλων επιχειρημάτων του άρχοντος ιερομνήμονος του Οικουμενισμού.!!!

Για κάθε άλλη διαφωνία μας, λοιπόν, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διαφορών, απευθυνθείτε στους αρμόδιους, που είναι μόνιμα γονατισμένοι μπροστά στον κάθε Οικουμενιστή.

Από μένα; 

Οχι, κ. Πανώτη μου! 

"Δεν έχει πλοίο για σε δεν έχει οδό", κατά τον Αλεξανδρινό ποιητή, και κατά τον Νομπελίστα ποιητή μας, “Ήμασταν συνηθισμένοι να το στοχαζόμαστε αλλιώς το "Ιησούς Χριστός Νικά".

Αλλα μας δίδαξαν ο π. Αθανάσιος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής  Σταυροβουνίου και ο Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος. 

Οχι να υμνούμε - όπως ο π. Γεώργιος Μεταλληνός - τον αρχηγέτη της Νεορθοδοξίας και του Νεονικολαιτισμού κ. Γιανναρά, με κύριο άρθρο στον "Ορθόδοξο Τύπο", και την Παπική εκκλησιολογία του Ιωσήφ Ράτσιγκερ σε αρχονταρίκι ορθόδοξου ναού, όπως ο π. Θεόδωρος Ζήσης.

No comments:

Post a Comment