Thursday, February 21, 2013

"ΑΝΤΙΣΚΟΤΕΙΝΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ" Ο ΠΑΠΙΚΟΣ “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ” ΤΗΝΟΥ



"ΑΝΤΙΣΚΟΤΕΙΝΟΔΥΝΑΜΙΤΗΣ" Ο ΠΑΠΙΚΟΣ “ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ” ΤΗΝΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================

Διαβάσαμε στον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ εγκύκλιο σημείωμα του Παπικού “Αρχιεπισκόπου” Τήνου κ. Νικόλαου, στο οποίο προσπαθεί να μας πείσει ότι η παραίτηση του Πάπα είναι πράξη θάρρους και ταπείνωσης!!!

Ωστε; 

Οταν υποκύψει κάποιος στον εκβιασμό της μαφίας του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, στον εκβιασμό του μπάτλερ του που διέρρευσε έγγραφα που τον εκθέτουν και στο σκάνδαλο των παιδεραστών φραγκοπαπάδων θεωρείται πράξη ανδρείας και ταπείνωσης; 

Οχι εξευτελισμός και διαπόμπευση;

Γράφει στο εγκύκλιο σημείωμά του ο Παπικός “Αρχιεπίσκοπος” Τήνου: 

“Το πλούσιο πνευματικό έργο του Πάπα Βενεδίκτου 16ου δεν άρεσε στο πονηρό πνεύμα γι’ αυτό επιστράτευσε λεγεώνες σκοτεινών δυνάμεων και τις έστρεψε εναντίον του και εναντίον  της Εκκλησίας. Έφερε στην επιφάνεια προβλήματα του χθες και τα παρουσίασε ως σημερινά. Χρησιμοποίησε θεσμούς και πρόσωπα για να πληγώσουν με την απερισκεψία τους τον πρώτο Ποιμένα της Εκκλησίας. Προσπάθησε με κάθε μέσον να επισκιάσει τις επιτυχίες της και να προβάλει τις αδυναμίες της."

Αυτό ήταν τελικά;

Αυτομόλησε προς τους “αντισκοτεινοδυναμίτες” ο Παπικός “Αρχιεπίσκοπος”!!!

Χαράς Ευαγγέλια! Οι “σκοτεινές δυνάμεις” απέκτησαν ακόμη ένα αντίπαλο, ενώ οι πολέμιοι των "σκοτεινών δυνάμεων" βρήκαν ακόμη ένα αξιόπιστο σύμμαχο.!!!

Εκλαμπρότατε! Αν - μεταξύ άλλων - ο “Αγιότατος” Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄δεν ήταν ανεμεμειγμένος σε σκάνδαλα, που υπό άλλες συνθήκες θα τον οδηγούσαν στη Χάγη, για εγκλήματα κατά δεκάδων χιλιάδων αθώων παιδιών, δεν θα υποχρεωνόταν να παραιτηθεί για λόγους... υγείας.!!!

Αστε να χαρείτε τις "σκοτεινές δυνάμεις"!!! 

No comments:

Post a Comment