Wednesday, January 30, 2013

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ! Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΓΑ!!!




ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ!

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΓΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==================

Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:

“Την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκη σχολίασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ένας εκ των εισηγητών στο συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά".

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας μιλώντας στα "ΝΕΑ", μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών έχει παρερμηνευτεί.

«Ο κ. Κουράκης θεωρεί ότι η μισθοδοσία των κληρικών καλύπτεται από τη φορολόγηση των πολιτών. Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο. Με βάση τη νομοθεσία η μισθοδοσία καλύπτεται από τους φόρους που επιβάλλει το κράτος στην Εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο δεν υλοποιήσιμο, ενώ εξήγησε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προηγηθεί νομική διαδικασία.

«Να υπάρχει επίσημη λίστα αναγνωρισμένων θρησκειών. Σε εμάς, η αναγνωρισμένη επικρατούσα θρησκεία είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία», τόνισε κλείνοντας ο κ. Χρυσόστομος.”

Ακόμη και ο κ. Σαββάτος κατακεραύνωσε τις θέσεις του αντίχριστου κ. Κουράκη του “Σύριζα”  του κόμματος της εθνομειοδοσίας και της Εκκλησιομαχίας. 

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος επίσης, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος και δεκάδες άλλοι κορυφαίοι εκκλησιαστικοί παράγοντες και όλα σχεδόν τα κόμματα.

Υπάρχει όμως κάποιος που εξακολουθεί να μένει σιωπηλός, ενώ παρέστη στο Συνέδριο για την Εκκλησία και την Αριστερά! 

Ο "διά τας αμαρτίας ημών" “πρασινοφρούραχος” και “Συριζίτης” Αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος.

Μόνον τούτο έχουμε να πούμε στον Μακαριότατο.

Ευτυχώς που στη συνείδηση του ποιμνίου σας, Μακαριότατε, είστε ένα μεγάλο μηδέν που ανταποκρίνεται δυστυχώς στην πραγματικότητα. 

Γι’ αυτό όταν έρθει η στιγμή ο Ελληνικός λαός θα μαυρίσει το κόμμα σας και θα δώσει τη δέουσα απάντηση στους αντίχριστους του “Σύριζα” που θέλουν να μας βάλουν να πληρώνουμε φόρο επειδή είμαστε χριστιανοί.!!!

No comments:

Post a Comment