Sunday, January 20, 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ




ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Αναφέρει Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Αξώμης, που διαβάσαμε στον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ:

“Η εορτή αυτή εις την από αιώνων Χριστιανική Αιθιοπία έχει ιδιαίτερη σημασία και εορτασμό διότι συμμετέχει όλος ο λαός με πολύ χαρά και ευσέβεια στην Αδδίς Αμπέμπα με πληθυσμό 4 εκατομμυρίων Χριστιανών τελείται προεξάρχοντος του Πατριάρχου Αιθιοπίας, της Ιεράς Συνόδου και τελείται εις ένα μόνο μέρος ιδίαν δεξαμενήν την οποίαν συγκεντρώνονται εν λιτανεία από τον Πατριαρχικόν Ναόν της Παναγίας φέροντες λείψανα Αγίων από 7 Ιερούς Ναούς. Η εορτή διαρκεί 3 ημέρες θρησκευτικώς, παρίστανται Υπουργοί του κράτους, Πρέσβεις διαφόρων κρατών και εκπρόσωποι Εκκλησιών διαφόρων Ομολογιών. 

Εφέτος προεξήρχεν ο Τοποτηρητής του Θρόνου Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ με Αρχιερείς και δεξιά του εις εξέχουσαν θέσιν ο Μητροπολίτης Αξώμης Πέτρος ο οποίος έλαβε μάλιστα μέρος εις την ευλογίαν του Αγιασμού των υδάτων. 

Μετά το πέρας ο Τοποτηρητής του Θρόνου παρεκάλεσε επισήμως τον Σεβ Μητροπολίτη Αξώμης Πέτρο να απευθύνει λόγο εις τον Αιθιοπικόν λαόν όπερ και εγένετο και ήταν και μεγάλος ο ενθουσιασμός των χιλιάδων πιστών.”

Κυριολεκτικά "ιστορίες για αγρίους"! 

Ο ίδιος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Πέτρος έχει την εκκλησιαστική ασυνειδησία να δίδει στη δημοσιότητα Ανακοινωθέν στο οποίο καμαρώνει επειδή άγιασε με αρχιερατικά άμφια με τον Μονοφυσίτη Τοποτηρητή του Πατριαρχείου Αιθιοπίας τα ύδατα για την εορτή των Θεοφανείων που γιόρτασαν οι Μονοφυσίτες της Αιθιοπίας!!!

Πλήρης εγκατάλειψη Θεού!

Ο Μακαριότατος Αλεξανδρείας είναι προσωπικά υπεύθυνος να ανακαλέσει σε τάξη και να επιβάλει την προβλεπόμενη από τους Ιερούς Κανόνες ποινή της καθαίρεσης στον Σεβ. Αξώμης.

Μακαριότατε Αλεξανδρείας! Ουδεμία ολιγωρία εκ μέρους σας δεν είναι ανεκτή. 

Αυτό δεν είναι απλά συμπροσευχή! Ούτε καν προχωρημένη συμπροσευχή! Είναι τέλεση μυστηρίου με αρχιερατικά άμφια με αιρετικούς! 

Αν σιωπήσετε και αν δεν καταγγείλετε στη σύνοδο τον παρανομούντα Σεβ. Αξώμης είστε απολύτως συνυπεύθυνος για την δεινή του παράβαση.

No comments:

Post a Comment