Sunday, October 28, 2012

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ














ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====================

Διαβάζουμε στην alithia.com.cy: 

“Για 3η συνεχόμενη χρονιά απουσιάζει από τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Η τελευταία του παρουσία στις εκδηλώσεις του Κυπριακού Ελληνισμού, ήταν το 2009. 

Για φέτος το πρόγραμμα του προέδρου περιελάμβανε ταξίδι σε Ιταλία και Γαλλία, όπου μεταξύ άλλων είχε σπουδαίας σημασίας συνάντηση με τον Καρδινάλιο Ταρτσίσιο Μπερτόνε. Έχουν καταστεί πλέον θεσμός τα ταξίδια του προέδρου Χριστόφια κατά τις ημέρες των εθνικών εορτασμών.”

Καλύτερα που απουσιάζει από την Κύπρο όταν εορτάζουμε εθνικές εορτές ο γνωστός Νεοκύπριος ανθέλληνας Πρόεδρος Χριστόφιας.

Μου άρεσε η ειρωνεία της εφημερίδας ότι ο κ. Χριστόφιας δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για το ΟΧΙ στην Κύπρο επειδή έχει κάποια σπουδαία συνάντηση με τον... Καρδινάλιο Ταρτσίσιο Μπερτόνε.!!!

Σε τελευταία όμως ανάλυση προτιμώ να είναι απών από τους εορτασμούς ένας άνθρωπος που δεν κρύβει την ανησυχία του όταν βλέπει να ανεμίζουν στον αέρα Ελληνικές σημαίες.!!! 

Παρά την υποκρισία προτιμώ την απουσία.!

Τα ίδια έκανε άλλωστε αυτό το τριήμερο και ο αρχηγός των εθνομηδενιστών της Ελλάδας κ. Τσίπρας. 

Πήγε, λέγει, στο Παρίσι για διακοπές.! 

Ακου κακοήθεια! 

Αντί να συμμετάσχει στους εορτασμούς μιας δοξασμένης επετείου της πατρίδας μας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήγε για τρέλλες στις Σευχέλλες" (με συγχωρείτε στο Παρίσι εννοώ).!!!

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω ότι προτιμώ να απουσιάζουν παρά να υπoκρίνονται ότι δήθεν τιμούν το ΟΧΙ και το έπος της Πίνδου!

No comments:

Post a Comment