Sunday, October 28, 2012

ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940!




ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940! 
============

Ο καλός φίλος του ιστολογίου κ. Γ. Ντόνας μας έστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα το ακόλουθο κείμενο:

“Η λιποταξία και η διαστρέβλωση όλων των ιστορικών γεγονότων που μας κάνουν εθνικά υπερήφανους είναι σε ημερήσια διάταξη από το ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουν αλλεργία στις εθνικές εορτές και στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Συμπεριφέρονται σαν βρυκόλακες μόλις αντικρίσουν την γαλανόλευκη με τον σταυρό.

Έτσι εξηγείται που ο πρόεδρος τους την κοπάνισε για weekend στον πύργο του Αϊφελ.

Μάλλον δεν θα μπορούσε να παίξει θέατρο...αφού σε κάποια από τις παρελάσεις (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) έπρεπε να δώσει το παρών.

Στο σιχαμένο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην “Αυγή” θα διαπιστώσετε δύο πράγματα.
1) Ότι αν βγουν κυβέρνηση θα ξεπουλήσουν την Μακεδονία στους Σλάβους.
2) Ότι ήρθε η ώρα να δικαιώσουν όλους τους αριστερούς που μετά τον πόλεμο προπαγάνδιζαν υπέρ του κομμουνισμού (είναι οι μέντορες τους) και διαστρέβλωναν με δήθεν απομνημονεύματα ιστορικές γεγονότα.

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή άρθρο στην εφημερίδα Αυγή στο οποίο το Αλβανικό Έπος χαρακτηρίζεται «μύθος» ενώ αναφέρεται πως οι Έλληνες στρατιώτες λιποτακτούσαν από το Μέτωπο.

Στην ανακοίνωση της ΝΔ τονίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό:
Συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος;

Συμφωνεί ή όχι με το άρθρο που υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή;

Συμφωνεί ή όχι με το γνωστό στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Θεοδωρίδη, που απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη»;

Ο κ. Τσίπρας ας αποδοκιμάσει, πρώτα, εμπράκτως τις ακραίες συνιστώσες του και ύστερα ας επικαλεστεί το παράδειγμα του έπους του 1940 - 41, που έκανε όλον τον πλανήτη να λέει πως «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».

Ο σύγχρονος ''ΕΦΙΑΛΤΗΣ'' την πρόθεση κατάκτησης της Ελλάδος από τους Ιταλούς την ονομάζει απλή διέλευση.!!! Αυτή και μόνο η παρατήρηση είναι αρκετή για να καταλάβει και ο κάθε αφελής ή χλιαρός  υποστηρικτής τους την αρρωστημένη ιδεολογία τους και τι απωθημένα κρύβουν  οι αθεόφοβοι σε βάρος της Πατρίδας και της Θρησκείας μας....”

Ουδόλως μας εκπλήσσει το περιεχόμενο του άρθρου του στενού συνεργάτη του κ. Τσίπρα στο εκφραστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ “Αυγή”. 

Αυτοί είναι ο Συριζίτες. 

Διαστρεβωλτές της ένδοξης Ιστορίας μας, εθνομειοδότες και Εκκλησιομάχοι.

Αλλο είναι το εκπληκτικό: Οτι αυτός ο κύριος και το Εκκλησιομάχο και εθνομηδενιστικό του κόμμα έρχονται πρώτοι στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό!

Κατά άλλα μας φταίνε πάντοτε μόνον οι ξένοι για τα κακά που μας βρίσκουν και όχι ΚΑΙ εμείς που ανεβάζουμε στην εξουσία τέτοιου είδους Εφιάλτες.!!!

No comments:

Post a Comment