Wednesday, August 29, 2012

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ



ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==================


Διάβασα καμιά δεκαριά άρθρα τις τελευταίες ημέρες που αναφέρονται στο απαράδεκτο της προβολής τουρκικών σίριαλ από Ελληνικά κανάλια.


Αναλύσεις επί αναλύσεων, επιθέσεις επί επιθέσεων κατά των τηλεοπτικών σταθμών, κατά των "εργολάβων της αλλοτρίωσης" και των “σκοτεινών δυνάμεων”, ακόμη και κατά του Μνημονίου.!!!


Ενα αρνούμαστε να κατανοήσουμε:


Ο ΜΟΝΟΣ λόγος για τον οποίο τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν τουρκικές σειρές είναι επειδή ο κόσμος έχει την αναξιοπρέπεια και την έλλειψη πατριωτισμού και στρέφει τις κεραίες του προς τα κανάλια που δείχνουν τις τόσο δημοφιλείς Τουρκικές σειρές.


Ούτε η Μέρκελ φταίει, ούτε ο Τσίπρας φταίει, ούτε ο Σαμαράς φταίει, ούτε η λέσχη Μπίντλεμπεργκ, ούτε οι ιδιοκτήτες των καναλιών, ούτε βεβαίως το Μνημόνιο και οι περιλάλητες “σκοτεινές δυνάμεις”.


Τα τηλεοπτικά κανάλια είναι business.


Οτι τους φέρνει χρήμα, ότι αρέσει στον κόσμο αυτό ακριβώς προβάλλουν.


Αν γνώριζαν ότι θα έχαναν - και όχι ότι θα αυξανόταν κατακόρυφα η δημοτικότητά τους με την προβολή των Τουρκικών ταινιών - τότε ασφαλώς ούτε που θα διενοούντο να προβάλουν τα Τουρκικά σίριαλ.


Οι ιδιοκτήτες όμως και οι μάνατζερ των τηλεοπτικών σταθμών γνωρίζουν πόσο δημοφιλή είναι τα τουρκικά σίριαλ και γι’ αυτό τον λόγο και για κανένα άλλο τα προβάλλουν.


Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τις περισπούδαστες αναλύσεις μας για τα τουρκικά σίριαλ, τις αξιοθρήνητες συνωμοσιολογίες μας, τους θρήνους και τους κοπετούς για το τι επιδιώκουν και τι ζημιά κάνουν και ας στρέψουμε τους δείκτες των κεραιών μας πρός άλλα κανάλια που δεν προβάλλουν αυτές τις ταινίες.


Αμέσως τότε θα σταματήσει και το μεγάλο κακό που προξενούν, επειδή όσοι σταθμοί συνεχίσουν να τους προβάλλουν θα υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά και δεν θα έχουν κανένα λόγο να συνεχίσουν την προβολή τους.


Ολα τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από παραφιλολογία εθνομηδενιστικής αναξιοπρέπειας που προσπαθεί να δικαιολογήσει τη γαιδουριά μας να βλέπουμε ταινίες που προσβάλλουν την εθνική μας συνείδηση και την αιματοβαμμένη ιστορία μας από τους προαιώνιους εχθρούς του Γένους και της πίστης μας, που κατέχουν τη μισή Κύπρο και απειλούν να καθυποτάξουν την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

No comments:

Post a Comment