Tuesday, July 31, 2012

"ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΣΕ ΔΟΞΑ" ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ










“ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΣΕ ΔΟΞΑ” ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=================


Διαβάζουμε στη “Ναυτεμπορική” από το ιστολόγιο “Αναβάσεις”.


“Ισλαμιστές σκότωσαν χθες δια λιθοβολισμού ένα ανύπαντρο ζευγάρι στην πόλη Αγκλόκ στο βόρειο Μάλι, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο δύο βουλευτές της περιοχής.


Πρόκειται για την πρώτη εκτέλεση δια λιθοβολισμού που βγαίνει στη δημοσιότητα τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οπότε έθεσαν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την περιοχή ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις.


«Ήμουν παρών. Οι ισλαμιστές οδήγησαν στο κέντρο του Αγκλόκ το ανύπαντρο ζευγάρι», έβαλαν τον άνδρα και τη γυναίκα «σε δύο τρύπες στο έδαφος και οι ισλαμιστές τους λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου», δήλωσε ο ένας βουλευτής, τα σχόλια του οποίου επιβεβαιώθηκαν από τον άλλον. Και οι δύο θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.


Ο πρώτος βουλευτής επεσήμανε ότι «ήδη από τα πρώτα χτυπήματα η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της». Η σκηνή εκτυλίχθηκε ενώπιον ενός πλήθους περίπου 200 ανθρώπων, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο δεύτερος βουλευτής διευκρίνισε ότι «ο άνδρας και η γυναίκα έχουν δύο παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι έξι μηνών», ενώ ζούσαν έξω από το Αγκλόκ.”


Η ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση Ανσαρ Ντιν, που συνδέεται με την αλ Κάιντα στο ισλαμικό Μάγρεμπ (AQMI), ελέγχει την πόλη Αγκλόκ.”


Χρειάζονται σχόλια;


Σφάζουν τους χριστιανούς σαν αρνιά.


Σκοτώνουν με λιθοβολισμό τους μουσουλμάνους παραβάτες της "σαρίας".


Και οι δικοί μας οι Οικουμενιστές;


Συζητούν σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς για τη συνύπαρξη του χριστιανισμού με το Ισλάμ, δωρίζουν “Ιερά Κοράνια” και ευωχούνται με τους Τούρκους και τους άλλους Ισλαμιστές.


And the worst is yet to come!


Για κάντε λίγη υπομονή να δείτε τι θα συμβεί όταν επικρατήσουν οι Σουνίτες και οι Ισλαμιστές στη Συρία.


Τι σφαγή των χριστιανών όλων των Ομολογιών αλλά και των άλλων μειονοτήτων θα ακολουθήσει εν ονόματι της δημοκρατίας φυσικά (αλίμονον ποιος το διαμφισβητεί;!!!), αλλά και του "Ιερού Κορανίου", επειδή (άκουσον! άκουσον!) το Ισλάμ είναι “θρησκεία ειρήνης” σύμφωνα με τους οπάδούς της “πολιτικής ορθότητας”.!!!


Δεν έχω απαίτηση να αλλάξει το Ισλάμ το διαχρονικό χαρακτήρα του, αλλά αναμένω τους δικούς μας Οικουμενιστές να σοβαρευτούν και να να σταματήσουν να λένε ανοησίες ότι με το φαγοπότι σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία περιστέλλεται η επιθετικότητα του Ισλάμ.

No comments:

Post a Comment