Thursday, July 26, 2012

ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!


ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!



Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Διαβάζουμε στο Εκκλησιαστικό πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”:


“Το κλείσιμο ενός φιλανθρωπικού Ιατρικού Κέντρου που πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε μικρά παιδιά απειλούν να κλείσουν φανατικοί μουσουλμάνοι επειδή ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ, μόνο και μόνο γιατί είναι χριστιανός!


Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης "Barnabas Aid" το Κέντρο που βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Aswan πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε παιδιά μουσουλμάνων και χριστιανών. Όμως ριζοσπαστικά στοιχεία της μουσουλμανικής κοινότητας του Aswan επιθυμούν να κλείσει το κέντρο λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεων του ιδρυτή του.


Όπως δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση η μουσουλμάνα διευθύντρια του κέντρου το κλείσιμό του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τη χώρα.”


Δεν ξέρω αν χρειάζονται σχόλια. Τουλάχιστον όχι για νουνεχείς ανθρώπους.


Οποιος νομίζει ότι με τους Διαθρησκειακούς Διαλόγους μπορεί να φέρει την καταλλαγή του Ισλάμ με τον πολιτισμένο κόσμο είναι με τον επιεικέστερο δυνατόν ορισμό αφελής.


Προσέξτε! Θέλουν να κλείσουν ιατρικό κέντρο που περιθάλπει δωρεάν χωρίς διακρίσεις παιδιά χριστιανών και μουσουλμάνων με σοβαρά καρδιακά προβλήματα μόνον και μόνον επειδή ο ιδρυτής του Κέντρου - ο διάσημος καρδιοχειρούργος Γιακούμπ - είναι χριστιανός Κόπτης!!!


Φανταστείτε! Ούτε τη ζωή των σοβαρά άρρωσων μικρών μουσουλμάνων δεν σκέφτονται οι Ισλαμιστές και οι δικοί μας τους χαρίζουν “Ιερά Κοράνια” και συνεχίζουν τους άκαρπους και κυριολεκτικά χωρίς νόημα διαλόγους μαζί τους.


No comments:

Post a Comment