Wednesday, June 6, 2012

ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΚΡΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΜΑΚΡΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===============

Δυστυχώς.! Ο λίαν σεβαστός αλλά και εξίσου προσφιλής μας Γέροντας π. Βασίλειος Βολουδάκης, ο οποίος παραπαίει κυριολεκτικά μέσα στα πλοκάμια της δεινής αίρεσης του παποκαισαρισμού, έδωσε νέα ώθηση στο κακόδοξο του φρόνημα με το τελευταίο τεύχος του περιοδικού “Ενοριακή Ευλογία” του Αγίου Νικολάου Πευκακίων.

Το περιοδικό αντί να είναι έκφραση των δραστηριοτήτων της ενορίας - όπως υποδηλοί ο τίτλος του - έχει καταστεί - ως μη όφειλε - η φυλλάδα του Μακρακιστικού κόμματος “Κοινωνία” που ίδρυσε και καθοδηγεί από το προσκήνιο και το παρασκήνιο - ως αγιατόλλαχ - ο σεβαστός και αγαπητός μας π. Βασίλειος Βολουδάκης.

Εκφράζουμε τη θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για την απροκάλυπτη αυτή κακόδοξη και προκλητική στάση του σεβαστού και αγαπητού μας π. Βασίλειου, ο οποίος - υπό κανονικές συνθήκες - θα έπρεπε να είχε κληθεί από καιρό στην Αρχιεπισκοπή για να δώσει εξηγήσεις για τις κακόδοξες του θέσεις και για τις κατά συρροήν αντικανονικές ενέργειες που προβαίνει.

Ο σεβαστός μας Γέρων όμως επειδή γνωρίζει ότι ο “Συσσιτιάρχης Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος” περί άλλων τυρβάζει και μεριμνά νιώθει ότι μπορεί να ασχημονεί ανενόχλητος για να προβάλλει και να προωθεί το Μακρακιστικό κόμμα του “Κοινωνία”.

Πέραν του ότι - ως μη όφειλε - γεμίζει τα ιστολόγια με σχόλια για να επηρεάσει όσο μπορεί το αποτέλεσμα των εκλογών, ο σεβαστός μας π. Βασίλειος έχει μετατρέψει την ενορία του Αγίου Νικολάου Πευκακίων σε “γιάφκα” κομματικής κραιπάλης όπου ακόμη και στις υποτιθέμενες πνευματικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί υποχρεώνει τους πιστούς να ακούουν αναλύσεις υπέρ του Μακρακιστικού κόμματος “Κοινωνία”.

Ο ξεπεσμός του αγαπητού και σεβαστού μας πρωτοπρεσβύτερου έχει φτάσει στο απόγειό του.

Προσευχόμαστε για τη μετάνοιά του την οποία ελπίζουμε να δείξει άμεσα και έμπρακτα.

Σεβαστέ και πολυαγαπητέ μας Γέρων Βασίλειε: Αποκηρύξατε αμέσως τον Παποκαισαρισμό, και αναστείλετε αμέσως τη λειτουργία του κόμματός σας το οποίο είναι εξέδρα ασέβειας και όργανο του εκκλησιομάχου κ. Τσίπρα, της κυρίας Ρεπούση και της Κυρίας Δραγώνα.

Οτι φυσικά ο Αγιος Θεός δεν ευλογεί κακοδοξίες και αιρέσεις και αδίστακτες παραβιάσεις των Θείων και Ιερών Κανόνων ούτε που χρειάζεται να αναλυθεί.

Νεροκουβαλητής του κ. Τσίπρα αποδεικνύεται ο σεβαστός μας πρωτοπρεσβύτερος. “Γιουσουφάκι” του “Σύριζα” και της Ρεπούση έχει καταστήσει την “Κοινωνία” δυστυχώς.

Τι ευλογία να έχει από τον Θεό του κόμμα του; Ανέκδοτα λέμε;

Καιρός μετανοίας σεβαστέ μας Γέροντα.

Και ποια είναι η ευθύνη των ψηφοφόρων; Μαύρο στο κόμμα του π. Βολουδάκη για να μη γίνουμε συνεργοί στη ανομία του πολυφίλητου και πολυσέβαστου και αξιαγάπητου μας Γέροντα.

Προσευχόμαστε ο Θεός του ελέους να λαλήσει αγαθά εις την καρδίαν του δεινώς παρεκτρεπομένου κακόδοξου κληρικού.

3 comments:

  1. θα ηθελα να εποικοινωνησω μαζι σας για τον ποιοσ ειναι ο βασιλειος βολουδακης εχει κανει τσιφλικι του την Εκκλησια του αγιου νικολαου μας εχει στειλει εξωδικο και εχει καρφωσει ολη την πολυκατοικια υβριζουν ενοικουσ και τους απειλουν εχει μετατρεψει την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ καρφωνουν κοσμο μεροκαμιατιαρη στην πολεοδομια αυτα πρεπει να τα μαθει ο κοσμος

    ReplyDelete
  2. ειμαστε γειτονες του μασ εχει φερθει απαισια και αυτος και η γυναικα του μας εχουν κανει εξωδικα ο πατερας μασ υποφερει απο παρκινσον στελνουν κοσμο και μας χτυπαει τα κουδουνια και παρενοχλουν αναπηρο ανθρωπο απο την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μασ εχει διωξει και εχει μετατρεψει την Εκκλησια σε τραπεζα με γραφεια μεσα απιστευτα πραγματα...

    ReplyDelete
  3. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΩ ΣΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΚΑΙΣΑΡΙΣΜΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

    ReplyDelete