Monday, June 11, 2012

"ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ" Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ;



“ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ” Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=================


Συνιστά κινδυνολογία η επισήμανση των απειλής από την ανάληψη της εξουσίας από τον κ. Τσίπρα;


Για διαβάστε το πιο κάτω κείμενο από το ιστολόγιο defencenet.gr:


“ΣΥΡΙΖΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: "ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ”

______________


Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει:


«Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο.


Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ελληνικής πολιτείας οι μετανάστες που ζούν νόμιμα στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 620.000.


Αντιλαμβάνεται κανείς εαν μέρος αυτού του πληθυσμού αποφασίσει να φέρει στην Ελλάδα την 4 μελή ή και ακόμα 10μελή οικογένεια του, ποια θα είναι η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας σε μερικά χρόνια ειδικά δε υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.


Επιπρόσθετα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ετοιμαστεί για πραγματικά πιο άγριες καταστάσεις καθώς και τα πρόβλήματα της ανεργίας και της εγκληματικότητας θα αυξηθούν αφού οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και δύσκολα θα προσαρμοστούν στην κοινωνία μας όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.”


Παρακαλώ τους καλούς αναγνώστες να προσέξουν ότι έχουμε 620,000 νόμιμους μετανάστες. Αν φέρουν στην Ελλάδα τις οικογένειες τους - συνηθέστατα πολυμελείς αφού πρόκειται για μουσουλμάνους - η αλλοίωση του δημογραφικού χαρακτήρα του Ελληνισμού είναι βεβαία με μαθηματική ακρίβεια αμέσως μετά την έλευση των οικογενειών των νομίμων μεταναστών.


Αν σ’ αυτούς τους ιλιγγιώδεις αριθμούς προστεθεί και ο αριθμός των διαβιούντων λαθρομεταναστών - μιλάμε πιθανόν για 3 εκατομμύρια από αυτούς - τότε δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προφητεύσει ότι ΔΕΝ συνιστά καμιά κιδυνολογία η επισήμανση της τεράστιας απειλής από την ανάληψη της εξουσίας από τον κ. Τσίπρα.


Η κοινή λογική και η απλή παράθεση αδιαμφισβήτητων στοιχείων οδηγεί στο ακλόνητο συμπέρασμα ότι αμετάστρεπτες συμφορές θα πλήξουν την πατρίδα μας αν - όπως όλα δείχνουν - στις 18 Ιουνίου ο κ. Τσίπρας θα σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού “Σύριζα” και ΔΗΜΑΡ.


No comments:

Post a Comment