Monday, June 18, 2012

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΤΟΥ π. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


“ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΗΓΟΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΩΣ” π. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=================


Οι εκλογές τέλειωσαν, οι διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεχίζονται και θα επανέλθουμε - συν Θεώ - για να σχολιάσουμε τα γεγονότα μόλις διαμορφωθούν οριστικά.


Αυτή τη στιγμή πρέπει να αναφερθούμε στο αποτέλεσμα των εκλογών αναφορικά με το Μακρακιστικό κόμμα “Κοινωνία” του π. Βολουδάκη.


Στις χθεσινές εκλογές σε απόλυτο αριθμό ψήφων το κόμμα “Κοινωνία” έχασε το ένα τρίτο του ποσοστού που πήρε στις εκλογές του Μαίου, αλλά προπαντός έχασε οριστικά τη δυνατότητα να χρηματοδοτείται από το Δημόσιο κορβανά επειδή ο σχετικός νόμος χρηματοδότησης των κομμάτων διαλαμβάνει ότι ένα κόμμα πρέπει να συγκεντρώσει το 1.50% των εγκύρων ψήφων για να εμπίπτει στις διατάξεις του σχετικού νόμου.


Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ στις εκλογές του Μαίου, η “Κοινωνία” εξασφάλισε το 0.45% των ψήφων, στις χθεσινές εκλογές εξασφάλισε μόνον το 0.27%. Ητοι απεμακρύνθη όσον “αι Ανατολαί από Δυσμών” από τη δυνατότητα χρηματοδότησης από το Δημόσιο κορβανά.


Επομένως, σεβαστέ και αγαπητέ μας π. Βασίλειε Βολουδάκη, “τα τριάκοντα αργύρια” της καταπάτησης των Ιερών Κανόνων που απαγορεύουν αυστηρά και επί ποινή καθαιρέσεως την εμπλοκή των κληρικών στον πολιτικό στίβο, δεν σας κατέστησαν ικανό να αγοράσετε ούτε “τον αγρόν του κεραμέως”.


Οχι μόνον ενεργήσατε ανεύθυνα με την επιμονή της υποβολής των υποψηφιοτήτων της παράταξης “Κοινωνία” στις εκλογές τη 17ης Ιουνίου, αλλά και αποτύχατατε παταγωδώς να εξασφαλίσετε τη χρηματοδότηση του κόμματός σας.


Αγαπητέ μας και λίαν σεβαστέ μας Γέροντα! Προφανώς είναι ώρα να αναρωτηθείτε αν ο Αγιος Θεός ευλογεί ποτέ την εισαγωγή κακοδοξιών στην Εκκλησία, την αδίστακτη παράβαση των Ιερών Κανόνων και την τοποθέτηση του κομματικού συμφέροντος πάνω από το συμφέρον της πατρίδας!


Προσευχόμαστε ο Κύριος να σας φωτίσει να μετανοήσετε και να απεμπλακείτε από τον κομματικό στίβο και να αποπτύσσετε την παποκαισαρική πλάνη.

No comments:

Post a Comment