Tuesday, June 12, 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

===========


Πατέρες και Αδελφοί! Ας αναλογιστούμε ότι οι Εκκλησιομάχοι “Συριζίτες” σκοπεύουν - όπως ανερυθρίαστα δημόσια δηλώνουν - να θέσουν κατά προτεραιότητα τον χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας από τις 18 Ιουνίου αν η φρόνηση μας εγκατέλειψε ολότελα και τους ανεβάσουμε στην εξουσία.


Η υπερψήφιση των ομογάλακτων κομμάτων του “Σύριζα”, της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων είναι συνειδητή επιλογή της καταστροφής που θα επακολουθήσει με την άνοδο του κ. Τσίπρα στην εξουσία.


Αλλά το ίδιο καταστροφική θα αποδειχθεί η υπερψήφιση των λιλλιπούτειων κομμάτων - νεροκουβαλητών του κ. Τσίπρα.


Καταρχήν του Μακρακιστικού κόμματος του π. Βουλουδάκη, ο οποίος θεμελιώνει τον απαισιότατο παποκαισαρισμό σε ορθόδοξο έδαφος και παραβαίνει αδίστακτα τους Ιερούς Κανόνες.


Ακολούθως του φασιστικού κόμματος του κ. Καρατζαφύρερ, ο οποίος καπηλεύεται το όνομα Ορθόδοξος και προωθεί φασίστες ολκής οι οποίοι πέραν των απαράδεκτων πολιτικών τους θέσεων τυγχάνουν και Δωδεκαθειστές.


Ασφαλώς και του κόμματος των Εκκλησιομάχων Τζήμερου - Βαλλιανάτου κτλ. με τις ύποπτες διασυνδέσεις και τις απαράδεκτες αντιχριστιανικές θέσεις.


Από τον κατάλογο δεν μπορεί να εξαιρεθεί ούτε το κόμμα του άθεου κ. Καζάκη.


Κανένα από τα πιο πάνω - και όχι μόνον - “κομματίδια” - όπως ευστόχως τα χαρακτήρισε ο Αγιος Πειραιώς - δεν μπορούν ποτέ να είναι επιλογές συνειδητών χριστιανών ως θέμα αρχής.


Αλλά πέραν του γεγονότος ότι οι συνειδητοί χριστιανοί δεν μπορούν για λόγους αρχής να ψηφίσουν τους πιο πάνω σχηματισμούς - εξαιτίας του εκλογικού νόμου - η υπερψήφισή τους συνιστά ανοιχτή πριμοδότηση του πρώτου κόμματος, δηλαδή του “Σύριζα” του κ. Τσίπρα.


Ας προσέξουμε όσα σοφά αναφέρει ο ευσεβής ιατρός κ. Λυκούργος Νάνης αναφορικά με την προσπάθεια του κ. Τσίπρα και αλλων Εκκλησιομάχων να προωθήσουν τον χωρισμό Εκκλησίας και Πολιτείας:


“Η αναμφισβήτητη αλήθεια επί τη βάσει της οποίας ο χριστιανισμός τυγχάνει οικουμενική θρησκεία δεν αναιρεί το επίσης ανεπίδεκτο αμφισβητήσεως γεγονός ότι στη χώρα μας η σχέση Εκκλησίας και κράτους αποτελεί μία όλως ιδιότυπη κατάσταση αφού το 98% του πληθυσμού, έστω και τυπικά κατά τη συλλογιστική κάποιων, φέρει την ιδιότητα του ορθοδόξου χριστιανού.


Ας θυμηθούμε τα πρώτα συντάγματα και τις πρώτες εθνοσυνελεύσεις του νεοσύστατου ελληνικού κράτους και τα όσα διαλαμβάνονταν σχετικώς αναφορικά με τον εθνικοθρησκευτικό προσδιορισμό του όρου Έλλην προκειμένου να μας διαλυθεί οποιαδήποτε αμφιβολία.


Επίσης καλό θα είναι να έχουμε υπόψην τη ρήση του περίφημου ιστορικού Κων/νου Παπαρηγόπουλου με βάση την οποία ο ελληνισμός δεν διεσώθη ειμή μετά της του χριστιανισμού συμμαχίας.


Παρόμοιες αλήθεις διατύπωσε και ο Σπυρίδων Ζαμπέλιος.


Αν υπάρχει σήμερα ελεύθερο ελληνικό κράτος εν πολλοίς οφείλεται στη θυσία 10 πατριαρχών, εκατοντάδος περίπου επισκόπων και χιλιάδων κληρικών κατωτέρων βαθμών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας.


Δυστυχώς οι αγνώμονες νεοέλληνες πολιτικοί, επηρεασμένοι απ’ τις σπουδές τους στη σαπισμένη και άθρησκη Εσπερία, επιχείρησαν και επιχειρούν λυσσωδώς να περιθωριοποιήσουν την Εκκλησία και να αποχριστιανοποιήσουν την παιδεία και τη δημόσια ζωή γενικότερα.


Και η μεν Εκκλησία δεν πρόκειται βέβαια να βλαβεί στην απευκταία περίπτωση ενός χωρισμού της απ’ την πολιτεία, η τελευταία όμως θα υποστεί ανεπανόρθωτη ποιοτικά καθίζηση.


Ας σηκωθούμε λοιπόν όλοι από τους καναπέδες σας για να αποτρέψουμε την κατάληψη της εξουσίας από τους Εκκλησιομάχους του “Σύριζα” και της ΔΗΜΑΡ που θα σχηματίσουν ισχυρή κυβέρνηση πλειοψηφίας με ολέθριες συνέπειες για την πατρίδα μας αν εμείς δεν συνειδητοποιήσουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν και δεν ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις μας προς την ορθή κατεύθυνση.


No comments:

Post a Comment